שעות האוכל של גורת כלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעות האוכל של גורת כלב
    אפי
    29/09/2012

אני שמה לכלבה שלי בת 4 חודשים כל הזמן אוכל בצלחת הייתי רוצה לדעת אם זה נכון או שצריך אחרת אם צריך להגביל את השעות וכל כמה זמן לשים לה את האוכל והאם זה ישפיע על עשיית הצרכים בחוץ כי היא עדיין עושה בבית למרות שאנחנו מוציאים אותה כל שעתיים כי היא רק התחילה לרדת למטה אחרי החיוסונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעות האוכל של גורת כלב

הוספת תגובה

• שעות האוכל של גורת כלב - תגובה

ד''ר נוית גרינברג וידבסקי
    30/09/2012

שלום תמי,
    גורה בת 4 חודשים אמורה לאכול מזון גורים איכותי מלא ומאוזן של חברה טובה ומוכרת, על גבי כל שק ישנה טבלת האכלה בה מצויינת כמות המזון היומית עפ"י גיל ומשקל הגור. את הכמות הזו מומלץ לחלק ל- 3-4 ארוחות ביום. ניתן לרדת בהדרגה במספר הארוחות עד גיל שנה אז מומלץ להתייצב על 2 ארוחות ביום בד"כ.
    חשוב לשקול את הגור כל שבוע ולשנות את כמות המזון בהתאם. חשוב לשים לב לא להאכיל פחות מדי או יותר מדי שכן כשם שלחסר תזונתי יש השפעה שלילית על התפתחות, גדילה, מערכת חיסונית ועוד, כך גם למשקל עודף והזנת יתר!
    בנוסף למזון יש להקפיד על מתן של מים טריים כל הזמן (יש להחליף את מי השתיה לפחות פעם ביום ולדאוג שקערת המים תהיה נקיה)
    בהצלחה ורק בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו