דבר נוסף וחשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דבר נוסף וחשוב
    ליז
    28/02/2008

המנתחת לא נמצאת כל השבוע ואין למי לפנות שיודע.
    בנוסף לכך עשו לכלבה שלי בדיקת שתן ומצאו מעט תאי דם אדומים לבנים וחלבון על מה הדבר מצביע?אני מציינת שהכלבה מטילה שתן רב והפות שלה נפוח מאוד האם יש לחשוש מדלקת רחם או שמא היא צעירה לכך(גיל הכלבה 5 ו4 חודשים)
    אודה לך מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דבר נוסף וחשוב

הוספת תגובה

• בדיקת שתן

ד''ר סמדר טל
    28/02/2008

בדיקת שתן עם תאים אדומים, לבנים וחלבון יכולה להעיד על דלקת שתן. האם את יודעת מה היתה רמת החומציות של השתן? האם נראו קריסטלים במשטח של השתן? בכל מיקרה יתכן וכלבתך גם סובלת מדלקת שתן והאנטיביוטיקה שהיא קיבלה לאחר הניתוח יכולה לעזור לטפל גם בזה.
    האם כלבתך מעוקרת? מתי היה הייחום האחרון שלה? האם יש לה הפרשות מאזור הפות? גם בגיל 5 שנים ו- 4 חודשים יכול להופיע דלקת רחם. האם המצב של הפות הנפוח והשתן הרב זהו משהו שהופיע לאחר הניתוח שהיא עברה או עוד קודם?
    פות נפוח והשתנה מרובה אינו מצב נורמלי אך יש לבדוק האם נעשה איבחון על מנת לראות מאיזה רקע זה נובע. האם כלבתך מטופלת בתרופות למיניהם?
    אם המנתחת לא נמצאת במרפאה כל השבוע כדאי לראות האם יש וטרינר אחר במרפאה אשר יכול לעזור. במידה ואין וכלבתך לא מרגישה טוב את יכולה לפנות למרפאה אחרת. אני ממליצה בכל מיקרה לנסות לברר איזו בדיקות הכלבה עברה לפני, במהלך ואחרי הניתוח.
    החלמה מהירה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו