חייב לדעת מה קרה לכלבה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב לדעת מה קרה לכלבה שלי
    זיו
    12/10/2012

היתה לי כלבה בת 16 וחצי מסוג קייסאונד מעורבת. בשנתיים האחרונות השמיעה שלה נחלשה מאד בהדרגה והיו לה יותר ויותר קשיים עם הרגליים האחוריות: בהתחלה לא יכלה לקפוץ עליהם ואחר כל עם הזמן יותר ויותר נחלשו. אבל עדיין היא רצה והיתה כלבה שמחה ואכלה כמו חזירה כאילו שהיתה גורה ושיחקה עם כלבים.
    לפני שלושה ימים חזרתי מהעבודה בבוקר והוצאתי אותה, היא רצה ועשתה צרכים וחזרנו הביתה והיא שתתה. הלכתי לישון וכשקמתי היא לא קמה אחרי אלא נשארה לשכב. ראיתי שהיא עשתה את הצרכים שלה בסלון, שזה מאד מאד מאד לא אופייני לה, חשבתי שהיא לא קמה בגלל הבושה ופחד ממני. ניקיתי אותם ופתחתי את הדלת לגינה והיא לא יצאה החוצה כמו תמיד. ניגשתי אליה וליטפתי אותה וניסיתי להעמיד אותה על הרגלים אבל היא לא הצליחה לעמוד על הרגלים האחוריות והכפות רגלים התקפלו לה פנימה. אחרי כמה ניסיונות היא נשארה לעמוד. הוצאתי אותה בידיים החוצה והיא התחילה ללכת ממש בקושי, כמה צעדים ונעצרה ועוד כמה צעדים ועצירה.
    היא ניסתה לחרבן ולא הצליחה, לקחתי אותה בידיים והחזרתי אותה והשכבתי אותה על השמיכה שלה, הבאתי לה מיים אבל היא לא שתתה. הבאתי לה חלב ושוקולד אבל היא לא נגעה בזה (עד לפני יום היתה יכולה לטרוף את הקערה יחד עם החלב). האף שלה היה מאד יבש. ליטפתי אותה ואחרי 20 דקות היא פשוט פתה.
    זה היה משהו טבעי או שמשהו קרה בזמן שישנתי?
    איך כלבה כל כך מלאת מרץ ושימחה יכולה להתהפך ככה תוך 7 שעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה נשמע כמו הסימפטומים של פריצת דיס

זיו
    15/10/2012

זה נשמע כמו הסימפטומים של פריצת דיסק בתגובה על הכלב אחרי הניתוח.
    גם היא לא עמדה על הרגלים האחוריות והם התקפלו לה כך שהיא עמדה על החלק החיצוני שלהם לרבע שנייה עד שיישרתי אותה.
    אולי לא הייתי צריך לתת לה ללכת בכלל, גם לא את הכמה מטרים שהיא עשתה?
    ולמה אחרי 20 דקות היא מתה?
    יכול להיות שבזמן שישנתי היא עשתה איזה תנועה שגרמה לה לפריצת דיסק?
    אני פשוט נמצא בסימן שאלה מאז שהיא מתה ורק רוצה לדעת מה גרם לזה בצורה כזאת פתאומית, ואם זה היה משהו טבעי בגילה או שזה יכול היה לקרות בכל גיל, ולמה היא מתה כל כך מהר ולא נשארה כמה שעות כדי שאקח אותה לרופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו