מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרקים באריזת מזון לכלביםאלמוג17/10/2012
לכלב שלי הייתה בעיה של דם בשתן .שנים הכלב היה אוכל בונזו .בתחילה הווטרינר נתן אנטיביוטיקה אשר לא שיפרה את המצב,לאחר בירור נוסף מצא הווטרינר שיש לכלב אבנים בשלפוחית השתן והחליט לשנות את האוכל ליורינארי של חברת קאנין . המזון הרפואי הזה אכן עזר ולאחר כ 3 חודשים של אכילת היורינארי הפסיק הדם בשתן.לאחר כ חצי שנה בערך הווטרינר המליץ לנו לשנות את המזון ל cd של חברת hills. קניתי את המזון הזה באריזה של 12 ק"ג,לאחר כ חודשיים וחצי או 3 חודשים נשארו באריזה כ 6 ק'ג הכלב התחיל התחיל לסרב לאכול את המזון הזה ולהפתעתי גיליתי שבתוך שק המזון ובמזון עצמו היו זחלים ופרפרים לא מזוהים ולא מוכרים.החזרתי את המזון לספק שממנו קניתי את המזון.הספק התקשר ליבואן וקבל אישור לתת לי שק חדש חלופי. בדקתי את השק החדש ולא היו בו חרקים.נתתי לכלב לאכול מהשק החדש הייתי מוציא כ 2 ק'ג כל פעם מהשק החדש ודואג מייד לסגור אותו עם הרוכסן המקורי שיש בשק על מנת שלא יכנסו שום מזיקים למינהם לאחר שמוש של 4 וחצי ק'ג שוב גיליתי שיש זחלים ופרפר בתוך השק החדש. פניתי שוב לספק ושוב הספק התקשר ליבואן . היבואן אישר לספק לזכות אותי בעלות השק אך אמר לי שבפעם הבאה הוא לא יזכה אותי כי הבעיה באיחסון אצלי.אני לא מסכים עם דעתו כי אני סוגר מייד את השק עם הרוכסן המקורי של השק ובעצם הבעייה היא אצל היבואן או הספק שמעתי גם מבעל חנות למזון באיזור מגוריי שיש תלונות של אנשים אחרים על זחלים במזון זה. האם יש מזון חליפי שיכול למנוע היווצרות אבנים בשלפוחית השתן של הכלב ומה עליי לעשות. אודה על עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרקים באריזת מזון לכלבים - תגובה
ד''ר נוית גרינברג וידבסקי23/10/2012אלמוג שלום,
בעת התעסקות עם שקי המזון חשוב להקפיד לשמור את השק במקום קריר ויבש, ללא גישה של חרקים ו/או מכרסמים העלולים לחדור לשק ולפגוע בשלמותו. כמו כן חשוב להקפיד על תאריך התפוגה של המזון.
מזון c/d הוא אכן המזון המתאים למניעת חזרתיות של אבני סטרווייט בשתן שכן הוא מכיל כמות נמוכה של חלבון מגנזיום ופוספט וגורם להחמצה קלה של השתן. ישנם מזונות מקבילים של חברת רויאל קאנין (medi-cal SO) וניתן למצוא מזונות דומים מבחינת ערכים תזונתיים של חברת פורינה ויוקנובה (פחות אידיאלי). יש להתייעץ עם הוטרינר שלך ע"מ להחליט על המזון המתאים ביותר.
בהצלחה ורק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)