מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובה לאמפולה נגד פרעושיםשני04/11/2012
יש לי שני כלבים, אחד שוקל 26 ק"ג והשני 18 ק"ג..שמתי לשניהם אמפולה של 25-40 ק"ג אבל חילקתי ביניהם אמפולה אחת. לגדול יותר שמתי קצת יותר מחצי ולקטן יותר שמתי את מה שנשאר. ראיתי שכמה שעות אחרי ששמתי להם הם היו יותר פסיביים מדרך כלל והיום כמעט 24 שעות אחרי הם עדיין ישנוניים כאלה אבל חוץ מזה הם מתנהגים כרגיל. אוכלים,שותים ובאים כשקוראים להם אבל האם זה תקין? תוך כמה זמן זה אמור לעבור?
האמפולה ששמתי להם כנראה היתה מאוד חזקה אבל זה מוזר כי חילקתי אחת בין שניהם. לא ברור לי למה הם מגיבים לזה ככה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאמפולה נגד פרעושים - תגובה
ד''ר נוית גרינברג וידבסקי07/11/2012שלום שני,
איזה סוג של אמפולה שמת לכלבים? האם זו הפעם הראשונה שאת משתמשת בסוג זה? האם בנוסף לאמפולה יש לכלבים גם קולר נגד פרעושים/קרציות? האם נעשה ריסוס בבית/חצר לאחרונה? כל כמה זמן את שמה לכלבים אמפולה נגד פרעושים? האם מלבד ישנוניות הכלבים מציגים סימנים נוספים כגון רעד, ריור, כיווצי שריר (טוויצ'ים)? המינון ששמת נשמע מתאים אך יחד עם זאת, לעיתים יש תופעות של רגישות יתר ואם חלה חשיפה נוספת לחומרי הדברה (עקב ריסוס, קולר וכד') יכולה להתפתח הרעלה.
אם את חושדת כי הכלבים נחשפו למינון גבוה מדי של חומרי הדברה עלייך לשטף אותם היטב במים ולפנות לוטרינר המטפל.
רק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)










