צריכה עזרה דחופהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחופהה
    אנה
    11/11/2012

לחתולה שלי יש דם מהאף או הפה לא ברור לי היא נושמת ממש קשה ועושה קולות ובוכה כל הזמן מב לעשות היא כבר יומיים לא שותה ולא אוכלת היא נותנת לה לישתות דרך מזרק של מיוחד לתרופות אני נותנת לה דרך הפה כמובן מה עושים איתה ומה קרה לה זה קרה בן רגע הכל היה מצויין וז הכל היתחיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחופהה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה דחופהה - תגובה

ד''ר נוית גרינברג וידבסקי
    11/11/2012

שלום אנה,
    בת כמה החתולה? מאיזה גזע (האם גזעית)? האם היא חיה רק בבית או שהיא יכולה לצאת החוצה? האם יתכן שחוותה טראומה (כגון פגיעה ע"י מכונית? נפילה ממקום גבוה? וכד') האם ישנו דימום מאזורים נוספים? (אזניים, דם בשתן ו/או בצואה), דימום מהאף/הפה יכול להיות עקב טראומה, הפרעות קרישה הכוללת חוסר בקרישה (עקב אכילת רעל עכברים/עכבר מורעל, כשל כבד ועוד) או קרישתיות יתר, ירידה בטסיות או פגיעה בפעילות הטסיות, גידול או אבסס במעברי האף, גידול/אבסס/כיבים בחלל הפה, בעיות שיניים ודלקות חניכיים קשות.
    בכל מקרה, נשמע שמצבה של חתולתך לא טוב, היא אינה אוכלת ושותה, ודימום מכל סיבה שהיא שנמשך יומיים יכול להיות מסכן חיים, מה גם שהוא מפריע לנשימתה. על כן עלייך להגיע איתה לוטרינר בהקדם האפשרי.
    רק בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אנה
    11/11/2012

לא היא לא גזעית . היה שימום ביום שישי לא הרבה לא הינו בבית בערך 3 שעות ב3 שעות האלה קרה לה משהו היא חייה רק בבת.היא בת 5 חודשיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו