מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות צרכיםדנה04/03/2008
שלום! יש לי בוקסר בן שנה ותשע שמגיל כחצי שנה נמצא בכלוב טיסה כשאני לא בבית מכיוון שהוא ממש הורס את הבית . מגיל כשנה וחודשיים אני מנסה לפעמים להשאיר אותו מחוץ לכלוב כי הוא כבר לא גור והוא יותר רגוע. בתחילת התקופה כשהתחלתי להשאיר אותו בכלוב כגור הוא היה עושה צרכים בכלוב (פיפי) כל פעם (יש לציין שלא שמתי אותו בכלוב כדי לגמול אותו מעשיית צרכים בבית זאת לא הייתה בעיה) עם הזמן זה הפך למשהו נדיר. בזמן האחרון כמעט כל פעם שאני מנסה להשאיר אותו מחוץ לכלוב הוא עולה לי על המיטה ועושה עליה צרכים ועדיין לפעמים עושה צרכים בכלוב. השאלה שלי היא האם זאת יכולה להיות בעיה רפואית , למרות שחוץ צזה אין שום סממן לבעיה ומעולם לא הייתה, או בעיה התנהגותית בלבד? ואני ישמח אם יש לך הצאה כלשהי לפתורן הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית צרכים
ד''ר סמדר טל05/03/2008בעיית צרכים יכולה לנבוע מבעיה רפואית ובעיה התנהגותית. האם כלבך עושה רק פיפי על מיטתך ובכלוב או גם צואה? האם זה קורה מיד כשאת מוציאה אותו מהכלוב או לאחר כמה שעות כשהוא חופשי בבית? האם השתן שלו נראה בצבע תקין, האם עושה את צרכיו גם בטיולים ללא כל קושי? כמה שעות הוא נמצא בבית לבד ברציפות, האם יתכן וקשה לו להתאפק?
על מנת לשלול בעיה רפואית יש לקחת אותו לבדיקה אצל וטרינר ויתכן ויהיה צורך אף לקחת בדיקת שתן על מנת לוודא כי לא מדובר בדלקת. במידה ואכן נשללה בעיה רפואית ונראה כי המקור הינה בעיה התנהגותית אני ממליצה להתייעץ עם מאלף. מאלף טוב יוכל לתת לך טיפים כיצד ללמד את כלבך לא לעשות צרכים על המיטה ולא להרוס את הבית. יתכן ולאחר מספר מפגשים תוכלי אפילו להפסיק להשתמש בכלוב.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)