אלרגיה - בבקשה תענו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה - בבקשה תענו
    נטע
    21/11/2012

שלום,
    לפני כשבוע אימצנו כלבה מקסימה מקסימה. לאחר כ 4 ימים התחילה פריחה עדינה על פניי. הלכתי היום לרופא שאמר לי שמדובר באלרגיה כתוצאה מהכנסת כלבה הביתה (אגב, אני אסמטית). קיבלתי כדור להרגעה הפריחה אם כי היא לא חלפה, אלא פחתה. אני במעקב בימים הקרובים.ההמלצה של הרופא תהייה הוצאת הכלבה מהבית ואנינו רוצים לעשות זאת. אשמח לעצות כיצד אוכל למצמם אלרגנים בבית (שואב אבק כל יום? תספורת לכלבה?). . התאהבנו בה וזה לא אופציה מבחינתנו להוציא אותה. בבקשה עזרה!!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה - בבקשה תענו

הוספת תגובה

• אלרגיה - בבקשה תענו - תגובה

ד''ר נוית גרינברג וידבסקי
    23/11/2012

שלום נטע,
    צר לי לשמוע כי את אלרגית ואני שמחה כי בחרת לחפש פתרונות לפני מסירת הכלבה. רב האלרגיות לכלבים (וגם לחתולים) נגרמות ממרכיבים ברוק בעל החיים או בפרווה שלו, לכן כדאי לדאוג לשאוב את הבית היטב פעם ביום, לא מומלץ להחזיק שטיחים כיוון שקשה לנקות אותם לחלוטין כמו שצריך, כמו כן מומלץ לספר את הכלבה לעיתים תכופות. בנוסף עלייך להמנע ממגע עם רוק כלבתך - לא לתת לה ללקק אותך, בייחוד לא באזור הפנים ולהזהר בעת התעסקות עם כלי המים והאוכל שלה.
    עליי לציין כי למרות כל אמצעי הזהירות קשה מאוד להמנע לחלוטין מהתקפות האלרגיה כאשר מחזיקים כלב בבית וישנם אנשים שיכולים לפתח תגובות אלרגיות קשות ביותר ולעיתים אף מסכנות חיים, אם החלטת להשאיר את כלבתך עלייך לוודא שהאלרגיה שלך לא מחריפה ומסכנת אותך.
    בהצלחה ורק בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו