מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי נשיכות של גורהמור22/11/2012
הגורה שלי נושכת כל הזמן ואני די משתדלת לחנך אותה ולכעוס עליה שהיא נושכת בכדי שהיא תבין שזה לא בסדר.
עם הזמן היא נושכת מעט פחות, אך עדיין היא לא מפסיקה לנשוך, היא מאוד היפר, (הבעיה שהיא עדיין לא עברה את כל החיסונים ואני עדיין לא יכולה להוציא אותה לטיולים)
בגדול מה שרציתי לשאול האם ניתן לחנך אותה גם על ידי כעס ולהכניס אותה לחדש ל5 דקות ? האם זה עוזר או להמשיך רק עם הכעס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה להכניס לחדר
מור22/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי נשיכות של גורה - תגובה
ד''ר סמדר טל22/11/2012מור שלום,
באופן כללי שיטת "התגמול החיובי" יותר מומלצת משיטת "הענישה" בחינוך כלבים. יש ללמד את הגורה לשחק עם צעצועים (חבלים או צעצועי לעיסה) במקום עם הידיים/רגליים ולתת צ'ופרים (מזון טעים ולשבח אותה מילולית) כשהיא משחקת כראוי לצד אמירת המילה "לא" באופן חד משמעי (ולא לכעוס ולתת לה הרבה תשומת לב גם אם היא שלילית עקב המעשה) והתעלמות (אם זה לידכם או בחדר סגור לזמן קצר) כשהיא נושכת בתקווה שכך היא תלמד שנשיכות לא מקנות לה תשומת לב ואילו משחק ראוי כן.
בהצלחה
ורק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)