שאלה לגבי נשיכות של גורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי נשיכות של גורה
    מור
    22/11/2012

הגורה שלי נושכת כל הזמן ואני די משתדלת לחנך אותה ולכעוס עליה שהיא נושכת בכדי שהיא תבין שזה לא בסדר.
    עם הזמן היא נושכת מעט פחות, אך עדיין היא לא מפסיקה לנשוך, היא מאוד היפר, (הבעיה שהיא עדיין לא עברה את כל החיסונים ואני עדיין לא יכולה להוציא אותה לטיולים)
    בגדול מה שרציתי לשאול האם ניתן לחנך אותה גם על ידי כעס ולהכניס אותה לחדש ל5 דקות ? האם זה עוזר או להמשיך רק עם הכעס?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי נשיכות של גורה

הוספת תגובה

• הכוונה להכניס לחדר

מור
    22/11/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי נשיכות של גורה - תגובה

ד''ר סמדר טל
    22/11/2012

מור שלום,
    באופן כללי שיטת "התגמול החיובי" יותר מומלצת משיטת "הענישה" בחינוך כלבים. יש ללמד את הגורה לשחק עם צעצועים (חבלים או צעצועי לעיסה) במקום עם הידיים/רגליים ולתת צ'ופרים (מזון טעים ולשבח אותה מילולית) כשהיא משחקת כראוי לצד אמירת המילה "לא" באופן חד משמעי (ולא לכעוס ולתת לה הרבה תשומת לב גם אם היא שלילית עקב המעשה) והתעלמות (אם זה לידכם או בחדר סגור לזמן קצר) כשהיא נושכת בתקווה שכך היא תלמד שנשיכות לא מקנות לה תשומת לב ואילו משחק ראוי כן.
    בהצלחה
    ורק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו