אמפולות Revolution של כלב - לחתול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמפולות Revolution של כלב - לחתול
    אפרת
    26/01/2013

שלום,

יש לי שני חתולים בני שנה וכמה חודשים. האחד שוקל 7 ק"ג (הוא לא שמן, פשוט גדול :-) ), והשני מתקרב ל- 5.5 ק"ג. הם חיים בדירה ואינם יוצאים החוצה.

מטעמי חיסכון אני מעוניינת לרכוש אמפולת Revolution המיועדת לכלבים, ובאמצעות מזרק פלסטיק לפצל את הכמות ביניהם במינון מתאים. האם ניתן לעשות זאת? האם החומר באמפולות השונות זהה (פרט לכמותו\ריכוזו, כמובן)? ואם אפשר, אשמח גם לקבל מידע לגבי המינון הרצוי לכל חתול, לפי משקליהם, וכן - האם באמת יש צורך להשתמש באמפולה אחת לחודש, או שאפשר "למשוך" יותר לאור העובדה שהם חתולי בית.

תודה רבה מראש,
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמפולות Revolution של כלב - לחתול - תגובה

ד''ר נוית גרינברג וידבסקי
    29/01/2013

שלום אפרת,
    החתולים שלך צריכים לקבל אמפולה המכילה 45 מ"ג סלמקטין (החומר הפעיל באמפולת רוולושן), את יכולה לקנות אמפולה לכלבים ולחלק אותה (למשל לקנות אמפולה לכלבים גדולים המכילה 240 מ"ג סלמקטין ולחלק אותה ל-5) אך חשוב מאוד להקפיד לעשות את החלוקה נכון וכדאי להעזר בצוות הרפואי במרפאה הוטרינרית שלך ע"מ להמנע מטעויות העלולות להוביל להרעלה עקב מינון יתר.
    בנוגע לשאלתך השניה - ע"מ למנוע הימצאות פרעושים, גם בחתולי בית, ההמלצה היא ליישם אמפולה נגד פרעושים פעם בחודש.
    בהצלחה ורק בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה! אקפיד מאד על המינון

אפרת
    29/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעמיים בשנה

עמנואל
    22/06/2016

היי אפרת
    אני לא וטרינר אבל יש לי שני חתולים שנמצאים חצי יום בבית וחצי יום בחוץ. אני גר בקיבוץ כך שיש להם הרבה מרחב, דשא, עצים וכן הם באים במגע עם כלבים וחתולים אחרים.
    מעולם לא נתתי להם טיפול לפני שראיתי אצלם פרעושים. פשוט בפרעוש הראשון שאני רואה אני נותן לכל אחד חצי אמפולה הנקראת רוולושיין וטרינרי 12% ומיועדת לכלבים במשקל 9-18 ק"ג. הנסיון לימד אותי שפעמיים בשנה זה המינון המתאים להם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו