מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמפולות Revolution של כלב - לחתולאפרת26/01/2013
שלום,
יש לי שני חתולים בני שנה וכמה חודשים. האחד שוקל 7 ק"ג (הוא לא שמן, פשוט גדול :-) ), והשני מתקרב ל- 5.5 ק"ג. הם חיים בדירה ואינם יוצאים החוצה.
מטעמי חיסכון אני מעוניינת לרכוש אמפולת Revolution המיועדת לכלבים, ובאמצעות מזרק פלסטיק לפצל את הכמות ביניהם במינון מתאים. האם ניתן לעשות זאת? האם החומר באמפולות השונות זהה (פרט לכמותו\ריכוזו, כמובן)? ואם אפשר, אשמח גם לקבל מידע לגבי המינון הרצוי לכל חתול, לפי משקליהם, וכן - האם באמת יש צורך להשתמש באמפולה אחת לחודש, או שאפשר "למשוך" יותר לאור העובדה שהם חתולי בית.
תודה רבה מראש,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמפולות Revolution של כלב - לחתול - תגובה
ד''ר נוית גרינברג וידבסקי29/01/2013שלום אפרת,
החתולים שלך צריכים לקבל אמפולה המכילה 45 מ"ג סלמקטין (החומר הפעיל באמפולת רוולושן), את יכולה לקנות אמפולה לכלבים ולחלק אותה (למשל לקנות אמפולה לכלבים גדולים המכילה 240 מ"ג סלמקטין ולחלק אותה ל-5) אך חשוב מאוד להקפיד לעשות את החלוקה נכון וכדאי להעזר בצוות הרפואי במרפאה הוטרינרית שלך ע"מ להמנע מטעויות העלולות להוביל להרעלה עקב מינון יתר.
בנוגע לשאלתך השניה - ע"מ למנוע הימצאות פרעושים, גם בחתולי בית, ההמלצה היא ליישם אמפולה נגד פרעושים פעם בחודש.
בהצלחה ורק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה! אקפיד מאד על המינון
אפרת29/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעמיים בשנה
עמנואל22/06/2016היי אפרת
אני לא וטרינר אבל יש לי שני חתולים שנמצאים חצי יום בבית וחצי יום בחוץ. אני גר בקיבוץ כך שיש להם הרבה מרחב, דשא, עצים וכן הם באים במגע עם כלבים וחתולים אחרים.
מעולם לא נתתי להם טיפול לפני שראיתי אצלם פרעושים. פשוט בפרעוש הראשון שאני רואה אני נותן לכל אחד חצי אמפולה הנקראת רוולושיין וטרינרי 12% ומיועדת לכלבים במשקל 9-18 ק"ג. הנסיון לימד אותי שפעמיים בשנה זה המינון המתאים להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)