לברדורית זקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לברדורית זקנה
    דניאל
    13/02/2013

שלום רב.
    לייקה כלבת הלברדור אתנו כבר 14 שנים.בשנה האחרונה רוב הזמן היא ישנה וממעיטה מאד בפעילות.רגליה האחוריות מנוונות והיא מתקשה ללכת עליהם.בימים האחרונים היא חסרת מנוח. נעמדת בקושי רב ."ואינה מוצאת מנוחה"זה נמשך שעות רבות.
    אנו אוהבים אותה ורוצים בטובתה.קשה לנו לראותה סובלת .מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לברדורית זקנה

הוספת תגובה

• לברדורית זקנה - תגובה

ד''ר שירה ישפה
    18/02/2013

שלום דניאל,
    אני מבינה שזה וודאי קשה לראות את השינויים החלים במצבה הבריאותי של לייקה. אני מבינה שהיא בת 14, אך חשוב לדעת ולהבין כי זיקנה איננה מחלה, ואם לייקה ממעיטה בפעילות ומראה סימני חוסר מנוחה או חולשה, ייתכן כי זה נובע מבעיות בריאותיות (החל מבעית המפרקים שיש לה (אני מניחה שלכך התכוונת באומרך "רגליים אחוריות מנוונות") וכלה בבעיות לב או אחרות.
    אני מבינה מדבריך שאתה מעריך כי איכות החיים שלה איננה כפי שהייתה והיא סובלת.

המלצתי היא להביאה לבדיקה אצל ווטרינר שיעריך האם השינויים שחלו נובעים מבעיות להן הוא יכול להציע פתרונות (או לפחות הקלה) או שישנה בעיה בריאותית גדולה יותר. החלטות לגבי ההמשך יהיו, לעניות דעתי, מושכלות יותר אם יתקבלו לאחר שכל הנתונים באשר למצבה הבריאותי קיימים.

מקווה שעזרתי
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו