מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכלב שלי לא מפסיק לבכותליאור22/03/2013
שלום ,
בימים האחרונים (בערך שבוע ) במהלך היום הכלב שלי מסוג פומריניין לא מפסיק לבכות בערך כשעה ויותר הנחתי כי הוא צריך לצאת לטיול למרות שעברו כארבע שעות מאז הטיול האחרון שעשינו (זמן סביר ואף מוקדם בכדי לצאת לטיול שוב ).
אתמול זה קצת החמיר והוא החל לבכות מ1 בלילה עד הבוקר ללא הפסקה הוא היה נראה מאוד היפראקטיבי והנשימות שלו היו מאוד מהירות וכבדות..בנוסף אתמול בערב שמתי לב כי אזור האף שלו היה מעט נפוח והוא הרבה להתגרד (הוא עם אמפולה כך שפרעושים לא צריך להיות לו ).
אני מאוד מוטרדת כי הוא מאוד מפונק וגם חרד בכל פעם שמשאירים אותו לבד הוא מנסה לברוח מהדלת ומתחיל בסדרת יללות ונביחות למרות שמעולם לא נטשנו אותו מלבד ארבעה ימים כאשר הוא נשאר אצל השותף שלי שהוא מכיר היטב.
אשמח לקבל עזרה בברכה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכלב שלי לא מפסיק לבכות - תגובה
ד''ר נוית גרינברג וידבסקי28/03/2013שלום ליאור,
בן כמה הכלב שלך? האם למעט הבכי יש שוני נוסף בהתנהגותו (כגון חולשה, אפטיות, חוסר רצון לשחק/לטייל/לקפוץ או לעשות פעילות שעשה בעבר וכד')? האם הוא אוכל ושותה כרגיל? האם נותן צרכים באופן תקין (כמות ותדירות) האם הצרכים נראים תקינים? האם היו הקאות? האם נעשה שינוי כלשהו במזון, בסביבה וכד' טרם הופעת הבכי? האם הוא נחשף לחומרים כלשהם (שמפו, חמרי ניקוי, חומרי הדברה וכו)?
בכי יכול להיות בעיה התנהגותית או להעיד על משהו שמציק לכלבך או על בעיה רפואית כלשהי. לפני שפונים לטפל בבעיה כבעיה התהגותית יש לשלול קודם בעיה רפואית או כאב, לכן המלצתי היא שכלבך יבדק באופן יסודי ע"י הוטרינר שלכם, במידה ולא ימצא כל גורם רפואי היכול להסביר את הבכי, יתכן והבעיה היא התנהגותית.
בהצלחה ורק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)