הכלב שלי לא מפסיק לבכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכלב שלי לא מפסיק לבכות
    ליאור
    22/03/2013

שלום ,
    בימים האחרונים (בערך שבוע ) במהלך היום הכלב שלי מסוג פומריניין לא מפסיק לבכות בערך כשעה ויותר הנחתי כי הוא צריך לצאת לטיול למרות שעברו כארבע שעות מאז הטיול האחרון שעשינו (זמן סביר ואף מוקדם בכדי לצאת לטיול שוב ).
    אתמול זה קצת החמיר והוא החל לבכות מ1 בלילה עד הבוקר ללא הפסקה הוא היה נראה מאוד היפראקטיבי והנשימות שלו היו מאוד מהירות וכבדות..בנוסף אתמול בערב שמתי לב כי אזור האף שלו היה מעט נפוח והוא הרבה להתגרד (הוא עם אמפולה כך שפרעושים לא צריך להיות לו ).
    אני מאוד מוטרדת כי הוא מאוד מפונק וגם חרד בכל פעם שמשאירים אותו לבד הוא מנסה לברוח מהדלת ומתחיל בסדרת יללות ונביחות למרות שמעולם לא נטשנו אותו מלבד ארבעה ימים כאשר הוא נשאר אצל השותף שלי שהוא מכיר היטב.
    אשמח לקבל עזרה בברכה
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכלב שלי לא מפסיק לבכות

הוספת תגובה

• הכלב שלי לא מפסיק לבכות - תגובה

ד''ר נוית גרינברג וידבסקי
    28/03/2013

שלום ליאור,
    בן כמה הכלב שלך? האם למעט הבכי יש שוני נוסף בהתנהגותו (כגון חולשה, אפטיות, חוסר רצון לשחק/לטייל/לקפוץ או לעשות פעילות שעשה בעבר וכד')? האם הוא אוכל ושותה כרגיל? האם נותן צרכים באופן תקין (כמות ותדירות) האם הצרכים נראים תקינים? האם היו הקאות? האם נעשה שינוי כלשהו במזון, בסביבה וכד' טרם הופעת הבכי? האם הוא נחשף לחומרים כלשהם (שמפו, חמרי ניקוי, חומרי הדברה וכו)?
    בכי יכול להיות בעיה התנהגותית או להעיד על משהו שמציק לכלבך או על בעיה רפואית כלשהי. לפני שפונים לטפל בבעיה כבעיה התהגותית יש לשלול קודם בעיה רפואית או כאב, לכן המלצתי היא שכלבך יבדק באופן יסודי ע"י הוטרינר שלכם, במידה ולא ימצא כל גורם רפואי היכול להסביר את הבכי, יתכן והבעיה היא התנהגותית.
    בהצלחה ורק בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו