מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתייה בקיץיסמין17/03/2008
שלום רב,
רציתי לשאול כיצד אני יכולה לעודד את כלבתי לשתות יותר בימי הקיץ החמים?
היא פינצ'ר מעורב כבת 11 ולפעמים נדמה לי שהיא כלל לא ניגשת למים גם אחרי טיול ארוך תחת השמש הקופחת.
המים נקיים תמיד ואני קצת מפחדת שהיא תתייבש.
האם יש דרך לעודד אותה לשתות או לקרר את גופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיה בקיץ
ד''ר סמדר טל18/03/2008האם נראה לך שבאופן כללי כלבתך לא שותה הרבה או רק לאחר טיולים? האם היא אוכלת בתאבון? מה היא אוכלת? האם היא סובלת מבעיות רפואיות לכלשהן? אכן חשוב שהיא תשתה אך יש להעריך את כמות השתיה הכללית שהיא שותה לאורך כל היום ולא רק לאחר טיולים. באופן כללי חשוב לדאוג שיהיו לה מים טריים כל הזמן. במידה והיא אוכלת מזון רטוב מקופסאות שימורים של כלבים, יתכן ויראה לך כי היא שותה פחות וזה מאחר ובמזונות אלו יש תכולת נוזלים גבוהה יותר ממזון יבש. במידה ואוכלת רק מזון יבש את יכולה להוסיף לה תוספת קטנה של מזון רטוב מקופסת שימורים על מנת להגדיל את כמות הנוזלים אשר מקבלת.
לגבי קרור הגוף חשוב שתמיד יהיה לה אזור עם צל במידה והיא בחוץ או בטיול ארוך ולדאוג לה תמיד למים. אני ממליצה שבימים החמים תוציאי אותה לטיולים בשעות אשר פחות חם למשל, בשעות הבוקר המוקדמות או בשעות הערב וזה על מנת להקל על ההתמודדות שלה עם עומס החום.
במידה ועדין נראה לך שאיננה שותה מספיק כדאי לקחת אותה לבדיקה שיגרתית אצל וטרינר על מנת שיוכל לוודא כי איננה סובלת מבעיה רפואית כלשהיא.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכללי היא שותה באופן נורמלי אבל...
יסמין18/03/2008כשאני חוזרת איתה מטיול אחר הצהריים אני מצפה שהיא תיגש למים ותשתה ולפעמים היא ניגשת ושותה מעט מאוד, אז אני מניחה לה בתוך המים קוביית קרח ומידי פעם זה גורם לה להמשיך לשתות.
אני נותנת לה בנוסף לאוכל היבש כף וחצי של אוכל מקופסת שימורים,3 פעמים בשבוע..אז אולי כמו שאמרת,בגלל זה היא פחות ניגשת לשתות..
בכל מקרה אני אקח אותה לבדיקה..תודה לך והמשך ערב נפלא!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)