מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפה תחתונה של הכלבה רועדתלימי23/03/2008
שלום רב,
יש לי כלבה פודלית ננסית בת ארבע שנים. לפני שנתיים לערך היא המליטה פעם ראשונה ומאז החלה תופעה מוזרה רעידות בשפה העליונה בזמן סגירת הפה. בהתחלה שזה קרה חשבנו שבגלל ההפרשות של הגורה זה קורה לה. אך חלף לו הזמן והגורה כבר מזמן לא איתנו ועדיין בזמן סגירת הפנ השפה התחתונה רועדת לה במהירות. כיום היא שוב בהריון כפי הנראה ולדעתי המצב החמיר הרעידות הם מאוד מהירות וברורת . הייתי רוצה לדעת מה יכולה להיות הסיבה לתופעה הזאת? והאם זה יכול לדבק לבני האדם ( יש לי ילדים קטנים) יש לציין שהכלב הכמעט ולא אוכלת כלום למרות שניסיתי לקנות לה את האוכל הכי בריא לכלבים ומכל הסוגים והיא מעדיפה רק אוכל של בני האדם שבודאי לא מספיק לה. אודה לך אם תאכלו לענות לי במהירות כי אני דואגת לה במיוחד שהיא בהריון כרגע. בתודה לימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעידות בשפה
ד''ר סמדר טל25/03/2008איך כלבתך מרגישה פרט לרעידות של השפה? האם יש לה מצב רוח, האם הצרכים תקינים? האם יש לה תאבון? האם את יודעת באיזה יום היא נמצאת בהריון? בתקופה של ההריון בהחלט חשוב שהיא תאכל אוכל מאוזן מאיכות גבוהה. אם היא לקראת סוף ההריון מומלץ לתת לה לאכול אוכל של גורי כלבים. אם היא איננה מעונינת באוכל יבש כדאי לנסות שימורים של כלבים.
לגבי הרעידות בשפה חשוב לדעת האם ישנם סימנים נוספים מעבר לכך. אני ממליצה לקחת אותה לוטרינר על מנת שיוכל לבצע בדיקה מלאה שכל מערכות הגוף וכך לנסות לאתר את מקור הבעיה ולמה המצב החמיר כעת שהיא בהריון. הוטרינר יבצע בדיקה גופנית מקיפה ואם יש צורך גם בדיקה נוירולוגית ויכל לומר לך האם יש סיבה לדאגה.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)