מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכלבה עושה קונצים באוכלרינת23/07/2013
הייי יש לי גורת לברדור בת 10 חודשים שוקלת כ-26 ק"ג..
בחודש האחרון היא עושה לי קונצים עם האוכל , בעבר היא הייתה טורפת את כל האוכל אבל כיום היא מרחרחת והולכת... חשבתי שאולי השק התייבש וקנינו לה שק חדש (אגב היא אוכלת רויאל קניין מקסי ג'וניור) אם אני מערבבת לה את האוכל עם אוכל אחר (נוטרם-הביאו לי דוגמית או בונזו אוכל של הכלבה של חמותי) אז היא אוכלת כמו כן גם דברים אחרים היא אוכלת כמו מלפפון או ארטיקים שאני מכינה לה עם אותו אוכל-רויאל קניין היא אוכלת... הכלבה מטופלת אצל וטרינר עקב צליעה וכאבים בגב שלא ידוע מה המקור לכך.. בדיקות דם שתן וצילומים של הגב תקינים... האם יש לך רעיון כלשהו?? איך ניתן לגרום לה לחזור לאוכל? האם יכול להיות שבגלל החום היא לא רוצה לאכול? אשמח לכל תשובה
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיותשנמאס לה האוכל שאוכלת.
ירון24/07/2013כדאי לנסות להחליף. לכלבי עבודה גדולים מומלץ, בין היתר, אוכל שנקרא פרו פלאן. אני יודע שבעמותה שמאמנת כלבי נחיה לעיוורים (נדמה לי שיש להם בעיקר לברדורים) מאכילים באוכל הזה.
כדי להגביר תיאבון תערבבי את האוכל עם מעט מרק עוף חם או רוטב אחר חם.
אבל מנסיון שלי הכלבים מאוד אוהבים את הפרו פלאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)