טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , אני רוצה לאלף את החתול שלי לבוא אלי כשאני קורא בשם שלו ואולי תיתנו לי כמה עצות איך לעשות את זה. נ.ב:אני כבר שלחתי הודעה לגבי אילוף לפני חודש ועוד לא עניתם לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חתולים הם חיה שהרבה יותר קשה לאלף מאשר כלבים, ולכן אנו ממליצים לך לפנות ליועצי התנהגות/מאלפי חתולים אותם תוכל למצוא בחיפוש ברשת.
באופן כללי- חתולים מזהים את השם שלהם ויכולים להגיב אליו- אך לא תמיד הם רוצים לעשות זאת :)
נסה להתחיל בלקרוא בשמו תוך כדי החזקת חטיף חתולים שהוא אוהב במיוחד, ומדי פעם תנסה לקרוא לו ללא מתן החטיף- וכך תוכל לבדוק אם הוא מבין את ההתניה ומגיב אליה.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד