עשיית צרכים גם על פד וגם בחוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשיית צרכים גם על פד וגם בחוץ
    מיאל שני
    28/08/2013

שלום!
    לפני שבוע הבאנו לבית גור מלטז בן 3 חודשים, בשבוע הזה שיחררנו אותו חופשי בבית והוא עשה צרכים בכל מקום, אנחנו גרים בקומה שלישית בלי מעלית ועם מרפסת גדולה,
    אנחנו מנסים ללמד אותו לצרכים,
    קניתי לו כלוב תיחום ושמתי לו שם את המקום שלו, כלי אוכל ומים, צעצועים ופד לצרכים,
    בגלל ששנינו עובדים ולומדים לא נוכל תמיד להוציא איתו לטיולים בשעות קבועות והאידיאל מבחינתינו הוא שיילמד לעשות צרכים גם על הפד וגם בחוץ בטיול,
    תוכל להסביר לי מה השימוש הנכון בכלוב? אם מותר להוציא אותו משם כדי לשחק איתו קצת? לכמה זמן לשים אותו? איך ללמד אותו שגם בחוץ וגם על פד מותר לעשות צרכים?
    שאנחנו יורדים איתו לטיול הוא עושה צרכים ומקבל על כך צ׳ופר,
    גם לציין שהכלוב נמצא במרפסת, ואין לנו אפשרות לשים אותו בסלון או במקום מרכזי כמו שמומלץ, ככה שחלק גדול מהזמן הוא לא בשדה הראייה שלנו ובוכה המון, איך להתמודד נכון עם זה?

המון המון תודה,
    יש לציין שהכלב מתוק ואנחנו אוהבים אותו מאוד אבל רוצים שיהיה קצת יותר ממושמע ורגוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עשיית צרכים גם על פד וגם בחוץ - תגובה

ד''ר סמדר טל
    09/09/2013

שלום שני,

ברכות על הגור החדש, אני בטוחה שהוא חמוד ומכניס אושר רב לבית :)

אני ממליצה לכם בחום רב לפנות למאלף כלבים מקצועי ולהיעזר בו למספר שיעורי אילוף בסיסיים לגורים, יחד איתכם ועם הכלב- בו יוסברו לכם עקרונות ההתנהלות עם גור שעדיין אינו מחונך לצרכים וכיצד יש לעשות זאת בשלבים ועל הצד הטוב ביותר...

אנו כוטרינרים מתמחים בטיפול בבריאותו של הכלב, ולמרות שיש לנו עצות לא מעטות כיצד להתמודד עם התנהגויות שונות, הדרך הטובה והנכונה ביותר לעשות זאת היא בהדרכתו של מאלף כלבים מקצועי!

בברכה ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו