כלבתי האהובה נפטרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבתי האהובה נפטרה
    אורי
    01/09/2013

שלום רב ד"ר.לפני שבועיים הבאתי את כלבת הפינצ'ר שלי בת ה14.5 למרפאת הוטרינר בגלל נפיחות בגרון כאשר היו במרפאה וטרינריות מחליפות.הן ניסו לקחת לה דם אבל לא הצליחו ממש.הן בדקו אותה בסטטוסקופ לא זיהו משהו מיוחד ואמרו שאין מדובר במקרה חרום ושאחזור עוד כמה ימים כשהוטרינר הראשי יגיע מחו"ל.
    בינתיים התחילו לה בבית גם מעין קשיי נשימה וקשיי בליעה(בולעת וישר פולטת) והנפיחות בגרון התגברה.יום ראשון בבוקר לפני שבוע הבאנו אותה לוטרינר והוא אמר שכדאי שנחשוב על תהליך של היפרדות.הוא הביא וטרינר וותיק ומבוגר ומוכר כדי להתייעץ.
    היא נבדקה שוב בסטטוסקופ,והפעם נתגלו בעיות בלב ובנשימה.הוטרינרית המחליפה אמרה שלפני שבוע כל זה לא היה.
    היא קיבלה תרופות כמו פוסיד וסירופ טרובלין.הווטרינר המבוגר ציין שהבעיה בגרון היא סקודנרית ואמר שיש לה קשיי נשימה קשים שנראה אם עוד שבוע אם לא יהיה שיפור כדאי להרדים אותה ושבכל מקרה אי אפשר לרפא את המצב.
    אחרי יומיים הנפיחות ירדה מעט וקשיי הנשימה פחתו אבל היא הפסיקה לאכול.היא גם התקשתה לשתות ונראה שזה כואב לה ואפילו חונק אותה .היא הייתה אדישה וישנה רוב היום ובכתה שהרמתי אותה לצאת לטייל.
    אני ואמא שלי נאלצנו להזריק לה אוכל במזרק.לאור המצב הזה אחרי 3 ימים הרדמנו אותה כי לא היה מגיע לה לסבול.

מאז אני מתיייסר על כך.שאלתי היא:איך זה שכלבה שלפני שבועיים שלושה עוד הייתה בסדר מגיעה למצב כזה כ"כ מהר?האם זה בגלל הגיל?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבתי האהובה נפטרה

הוספת תגובה

• כלבתי האהובה נפטרה - תגובה

ד''ר סמדר טל
    10/09/2013

היי אורי,

אנו מצטערים מאוד לשמוע על כלבתך, אך לצערנו לעיתים בעיות רפואיות שונות יכולות להחמיר תוך מספר שבועות ואף ימים בודדים. לא ברור לי מדבריך מה הייתה האבחנה הרפואית לבעיה ממנה סבלה, אך יתכן גם כי גילה המבוגר ואולי אף בעיות רקע נוספות תרמו להחמרת הבעיה והובילו להתדרדרות המהירה.

נקרא כי דאגת לה מאוד והשקעת רבות בטיפול ובאבחון בה, ועל כן אל לך להתייסר! נסה לזכור את השנים הטובות שלכם ביחד- ולהמשיך הלאה...

רק בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו