טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום.אני כרגע בחופשה בתאילנד והערב קצה זנב של כל כלב לא מוכר נגע בבוהן הרגל שלי לשנייה.אציין שמה שנגע בבוהן שלי זה קצוות שיער ושהבוהן שלי לא פצועה.הכלב אני לא יודע אם הוא חולה או לא.אך בהנחה שהכלב חולה כלבת האם יש מקום לחשוש להידבקות או שאי אפשר להידבק כך? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נגיף הכלבת עובר ע"י מגע עם רוק של בעל חיים נגוע וחולה במחלה בפצע פתוח/שריטה. על הרוק לעבור את מחסום העור בכדי להגיע לקצוות העצבים ולנדוד דרכם למוח.
על פי תיאורך לא נראה שחל מגע היכול לסכן אותך לחלות במחלה. במידה ואתה עדיין מודאג- כדאי לפנות לרופא המשפחה שלך ולהציג בפניו את האזור שבא במגע עם הכלב ואת חששותייך.
בברכה ורק בריאות,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים