מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפרים שנפתחו אחרי עיקור - דחוףנטלי29/03/2008
אני מתגוררת באי במפרץ תאילנד בו אין שירותי וטרינריה קבועים אלא מוסד בו מתנבים מידי פעם וטרינרים אורחים. לפני כמעט 20 יום עיקרתי בו את החתולה והכלבה שלי. התפרים של החתולה החלו להפתח בהדרגה (אמורים להיות תרפים נספגים) ולקחתי אותה חזרה למוסד בו אחיות וטרינריות תפרו אותה מחדש ונתנו לי מן מגן להלביש על ראש החתולה למניעה של ליקוק האזור אך הראש של החתולה מאד קטן ולכן היא מצליחה תמיד להסיר את המגן.
היום התפרים החלו להפתח שוב וכן גם התפרים של הכלבה (כרגע באיזור קטן בלבד) וזה אחרי 19 יום מאד הניתוח!
אינני יודעת מה לעשות, נראה לי שאיני רוצה לקחת את החיות שלי למקום הזה שוב ואין כאן שירותי וטרינריה אחרים.
בבקשה כל עצה מה אני יכולה לעשות בבית בעצמי תעזור !!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרים לאחר ניתוח
ד''ר סמדר טל31/03/200820 יום לאחר הניתוח האזור כבר אמור להיות בשלבי החלמה גם ללא עזרת התפרים.במידה והחתולה או הכלבה "התעסקו" עם אזור הניתוח יתכן וזה האט את ההחלמה ולכן נראה שהאזור נפתח כל פעם מחדש. אם בתפרים אכן נפתחים אין ברירה אלא לתפוור שוב את האזור. האם התפרים שנעשו היו תפרים חיצוניים או תפרים פנימיים? אם יש אפשרות מומלץ במקרה שכזה לשים תפרים פנימיים שאין צורך להסירם, לא רואים את החוטים ואין במה להתעסק. כמו כן אין ברירה אלא לשים קולר אלזיבתני, אשר ימנע מהחתולה והכלבה להגיע לאזור עד שמחלים. אם הקולר גדול מדי תנסי אולי להקטין אותו בבית או לרכוש קולר קטן יותר. לצערי לחבוש את האזור בבבית לא בטוח יעזור מאחר וכלבים וחתולים נוטים להוריד את החבישות האלו בקלות יחסית. צר לי, אך אם התפרים נפתחו סביר שיש צורך לסגור שוב ואת זה לא ניתן לעשות בבית.
בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)