כדורי הרגעה לבול מסטיפית בת 8.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי הרגעה לבול מסטיפית בת 8.5
    שירלי
    03/11/2013

שלום רב
    יש לי בול מסטיפית בת 8.5, כלבה נהדרת, אשר נמצאת איתנו מאז היא גורה. אך עם השנים היא פיתחה חרדת נטישה מאוד חריפה ופחד עמוק מפיצוצים ורעשים. זה מתבטא בחוסר שקט, ריור חזק, נשימות מהירות, הרס הבית עוד המון תופעות.
    כיום בבית יש לי אסיוול שניסיתי לתת לה פעם אחת 5 מיליגרם...לי זה היה נראה שזה לא ממש השפיעה עליה.
    אז דבר ראשון רציתי לדעת מה המינון הנכון? משקלה כיום כ45 ק"ג.
    דבר שני האם יש משהו מומלץ אחר?
    יש לציין שזה קורה מדי יום כאשר אנו עוזבים אותה בבית:(

תודה מראש
    שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כדורי הרגעה לבול מסטיפית בת 8.5 - תגובה

ד''ר סמדר טל
    14/11/2013

שלום שירלי,

חרדות בכלל וחרדות נטישה בפרט הינן תופעות נפוצות מאוד בקרב כלבים, ולשמחתנו בשנים האחרונות תחום הטיפול ההתנהגותי בחיות המחמד התפתח מאוד וישנו מגוון של טיפולים התנהגותיים ותרופתיים המותאמים לבעיה הספציפית ולחיה הספציפית.

המלצתי אלייך היא לבצע אצל הוטרינר בדיקות מקיפות הכוללת בדיקה גופנית מלאה (לשלול הפרעות נוירולוגיות שונות או מחלות אחרות העלולות להשפיע על ההתנהגות), בדיקות דם מלאות ובדיקת שתן- בכדי לוודא שאינה סובלת ממחלה כלשהי העלולה להשפיע עליה ובה אולי ניתן לטפל.

אצלנו במרפאה אנו ממלאים "שאלון התנהגות" מקיף העוזר לנו להבין טוב יותר את מקור הבעיה ומאפשר לנו להתאים טיפול תרופתי מתאים או להפנות לפי הצורך לרופא וטרינר המומחה בטיפול בבעיות התנהגות בכלבים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו