מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסכון בטיפול נגד קרציות ופשפשיםדינור ברון31/03/2008
שלום,
אני מטפלת בכ-30 חתולים (וכלבה), כל מי שבא ונשאר אצלנו מקבל "חבילת טיפולים" שכוללת עיקור, חיסונים ושירותים שוטפים של מזון, לינה ו - טיפול שוטף נגד קרציות ופשפשים.
עד היום שמתי למשך כל הקיץ פרונטליין על כל חתול שנתן לי לשים לו, כל חודש עד 5 שבועות.
אבל אני מאוכזבת מהביצועים של הפרונטליין, בעיקר בעניין הקרציות. לכן החלטתי לנסות Stronghold של חברת Pfizer.
פרונטליין הייתי קונה את המידה הגדולה ביותר - לכלב 20-40 קג - ומחלקת אותה ל - 4-5 מנות לחתולים.
שאלתי היא האם ידוע לכם אם אפשר לעשות אותו סידור עם סטרונגהולד? הוטרינר שלנו לא היה בטוח כל כך...
בברכה, דינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרעושים וקרציות
ד''ר סמדר טל04/04/2008אינני יודעת אם ניתן לעשות זאת עם מוצר זה מאחר ואני פחות מכירה אותו. יש לוודא כי חומר זה מותר לשימוש על חתולים מאחר וישנם חומרי הדברה שניתן לשים על כלבים אך חתולים הינם רגישים מאוד אליהם. במידה והחומר הפעיל הוא אותו הדבר לכלב ולחתול אני ממליצה לבדוק מה כמות החומר הפעיל באמפולה של כלב ומה כמות החומר הפעיל באמפולה לחתול. כך תוכלי לדעת לכמה מנות ניתן לחלקו (אם בכלל).
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)