ריח רע מהפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח רע מהפה
    מיכל
    31/03/2008

שלום יש לי פודל בן 16 יש לו ריח רע מהפה קניתי כל מני משחות שיניים לכלבים .וזה לא עוזר . עקרתי לו כמה שיניים רקובות ועשיתי טיפול לאחר כמה ימים חזר הריח. כיום יש לו שיניים מתנדנדות אני לא רוצה לעקור ,כדי שהיה לו על מה לאכול . תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח רע מהפה

הוספת תגובה

• שיניים מתנדנדות

ד''ר סמדר טל
    04/04/2008

בעיות פה ושיניים מאוד נפוצות בכלבים מבוגרים ויכולות להיות מקור לתסכול רב לבעלים ולכלב. לפני כמה זמן עשית לכלבך את הטיפול שיניים? האם את מצליחה לצחצח לו את השיניים או שאת פשוט מורחת את המשחה ובאיזו תדירות? אם נראה שיש לו שיניים שמתנדנדות מומלץ לעקור אותם. שן שמתנדנדת היא לא שן שמאוד עוזרת בתהליך הלעיסה של האוכל. אני ממליצה לקחת אותו לוטרינר לבדיקה טובה של חלל הפה על מנת להעריך האם אכן יש שיניים מתנדנדות והאם יש צורך לעקור אותם. כלבים וחתולים מצליחים להסתדר ולאכול גם עם מעט מאוד שיניים וזו לא צריכה להיות הסיבה להירתע מטיפול שיניים חוזר. יש לקחת בחשבון ששיניים מתנדנדות יכולות להפריע באכילה ולגרום לתחושה של אי נוחות. לגבי הציחצוח של השיניים חשוב להקפיד לעשות זאת לפחות 3 פעמים בשבוע על מנת לראות תוצאות.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו