נקודות שחורות על האיבר של הכלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות שחורות על האיבר של הכלב
    אביה
    06/12/2013

היי, בימים האחרונים שמתי לב שיש לכלב שלי נקודות קטנות וצפופות וגדולות ורחוקות על האיבר שלו. ניסיתי לנקות את זה ען מגבון או במקלחת ואני לא מצליחה, זה כאילו ממש מתחת לעור או מחובר לעור. זה מאוד מדאיג
    אני מצרפת תמונה.
    אשמח אם תוכלו לעזור =]

תודה,
    אביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקודות שחורות על האיבר של הכלב - תגובה

ד''ר נוית גרינברג וידבסקי
    08/12/2013

שלום אביה,
    התיאור היה לי קצת לא ברור (הלקויות קטנות או גדולות?, רחוקות ממה? צפופות?) וקצת קשה לראות בתמונה את הלקויות עצמן.
    בן כמה הכלב? האם מדובר בלקויות בולטות? (כלומר האם כאשר את מעבירה את היד על עור הבטן את מרגישה בליטות, או שאת מצליחה לתפוס אותן ביד ולמשש אותן) או שמא מדובר רק בצבע שונה של העור?
    בליטות שחורות בעור הבטן יכולות להיות קומודונים (שאלו הם למעשה "שחורים", כלומר בלוטות חלב מוגדלות וסתומות שהחלב בהן התחמצן והשחיר), גופים זרים כגון קוצים, גידולים עוריים (כגון פפילומות והמנגיומות)
    השחרה של עור הבטן היא בד"כ תגובה של העור לגירוי כרוני (אלרגיות, שינויים הורמונליים, דלקת עור וכד') ונעלמת מעצמה לאחר מציאת הגורם וטיפול בו.

בברכה ורק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטות...

אביה
    08/12/2013

יש שני סוגים, יש נקודות שחורות קטנות וצפופות ממש באיזור של האיבר ומסביב, הן לא בולטות, וזה נראה כמו שטפי דם קטנים.
    ויש נקודות שחורות בולטות שאני ממש מצליחה לתפוס אותן ביד ולמשש, הן קצת קשות, לא קטנות במיוחד וגם לא גדולות במיוחד,הנקודותהאלה מפוזרות על כל הבטן(באיזור בלי השיער) ורחוקות אחת מהשנייה, יש בערך ארבע או חמש כאלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו