מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחן03/01/2014
שלום,
יש לי כלבלב מסוג צ'יוואווה בן כ- 6 חודשים שלאחרונה אני מבחינה אצלו בהתנהגות קצת מוזרה. בכל פעם שאנו מחממים את הבית באמצעות רדיאטור, הוא נצמד אל הרדיאטור במשך זמן רב, נשכב לצידו, מביא את הצעצועים שלו לידו, עושה הרושם שהוא ממש מתייחס אליו כאילו היה אדם או כלב ורוצה לשחק איתו.
לא ידוע לי אם הוא עושה זאת כיוון שקר לו, אך הוא נמצא בבית עם סוודר ולמרות זאת נצמד אליו.
בהתחלה כשהגיע אלינו נהג לנשוך הרבה ובאחד האתרים קראתי שתופעה זו עלולה להעיד על כך שהופרד מאימו בגיל צעיר מדי. האם יתכן כי הקירבה לרדיאטור עשויה להיות קשורה? ואם לא, מדוע מתנהג כך?
תודה,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר סמדר טל23/01/2014שלום חן,
זה נקרא כאילו שהחום של הרדיאטור נעים לו- ולכן הוא נצמד אליו... כלבים רבים נצמדים לתנורים או רדיאטורים כשאלו מופעלים בחורף, ובמיוחד כלב קטן כמו צ'יוואוואה שנוטה לסבול מבעיה של שמירה על חום הגוף ודורש בד"כ כיסוי כלשהו בחורף הקר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)










