מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום , נשיכת כלב ע"י כלב משוחררעינב26/01/2014
שלום, אתמול בשעה 22:00 הוצאתי את הכלב שלי-פקינז מעורב לטיול קצר בערב , הוא ראה והריח כלבה מיוחמת באיזור הגן שעשועים (כי הוא לא מסורס),הוא משך אותי אחורה לשם והיה שם זכר אחר שאני גם מכירה אותו ללא הבעלים שלו.
הכלבים נהמו אחד על השני ואחרי כמה שניות הכלב השני שהוא גדול קפץ על הכלב שלי שהיה קשור ברצועה ביד שלי , ניסיתי להילחם איתו בעטתי בו ומשכתי את הכלב שלי . אחרי כמה שניות הצלחתי להוציא אותו מהפה שלו, ומהמשיכה נפלתי על הרצפה שהכלב שלי על הידיים שלי, הכלב השני הסתובב סביבנו פחדתי שיזנק עליי. אחר כך מהר רצתי הביתה והבחנתי שהמעיל הלבן שלי מלא מלא בדם . ההורים שלי לקחו אותי אל הבעלים של הכלב הוא ראה את המצב של הכלב שלי ואמר שלא נראה לו שצריך וטרינר בשעה כזו.(כמובן שהוא לא ירצה לשלם רפואת חירום), בכל אופן החלטתי לקחת אותו הוטרינר ראה שיש חורים ביד שמאל חיטא, שם סיכות ,נתן 2 זריקות ותרופות לבית. עלות הטיפול 630 ש"ח . הכלב שלי לא יכול לדרוך על היד מאתמול, והכלב המשוחרר הוא כלב תוקפני מאוד, הוא נשך ילד שאני מכירה בשכונה.
מה עושים עם הכלב אם אני רוצה להסגיר אותו?
איך אני מוציאה ממנו את כל עלות הטיפול?
האם יש חוק המחייב אותו לשלם כי הכלב שלו היה משוחרר לבדו?(הטענה שלו שהוא ברח לו ,אבל הוא לא חיפש אותו למרות שהוא מסוכן).
מה לעשות אני ממש מפחדת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתמונה למעלה הכלב שלי
עינב26/01/2014והתמונה הזו זה הכלב התוקף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)