חתול שישן הרבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתול שישן הרבה
    חגית
    08/02/2014

היי . החתול שלי מרבה לישון המון בזמן האחרון, הוא מעט אמפטי וטיפה מצוברח . ביקרנו אצל הוטרינרית שעשתה לו בדיקות דם (תקינות) ונתנה לו טיפול נגד בליעת שערות . ממה הדבר יכול לנבוע ? לרוב החתול מסתובב בסלון וחברותי מאד אך כשהוא לא מרגיש טוב הןא מסתגר בחדר שלי . הוא אוכל פחות אך עושה צרכים ושותה
    תודה רבה על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתול שישן הרבה

הוספת תגובה

• חתול שישן הרבה - תגובה

ד''ר סמדר טל
    13/02/2014

שלום חגית,

בן כמה החתול? מסורס? איזה מזון הוא אוכל? האם נעשה שינוי תזונתי לאחרונה? אילו בדיקות דם נעשו לו? (ספירת דם? ביוכימיה? גם וגם?) האם שותה יותר מהרגיל?
    האם הוא גם מקיא? האם ירד/עלה במשקל לאחרונה?

במידה והוא חתול מבוגר, שינויי התנהגות יכולים לנבוע החל ממצב של "הזדקנות המוח" ועד לגידולים במוח, ולכן יש לבצע הערכה נוירולוגית מלאה, ובמידת הצורך אף בדיקות מתקדמות כמו CT או MRI.
    במידה ולא נעשו בדיקות דם מלאות- הייתי משלימה את בדיקות הדם ובודקת אף את רמת הורמוני בלוטת התריס.
    אם בדיקות הדם המלאות תקינות והחתול עדיין לא מרגיש טוב- יש לחשוב על דרכי אבחון נוספות כמו אולטראסאונד בטן וצילומי בית חזה, בכדי לשלול תהליכים גידוליים.

אשמח למענה שלך על השאלות שנשאלו בכדי שאוכל לספק מידע בהתאם, רק בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו