תוכי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכי
    סיוון
    09/02/2014

שלום רב, שאלה בנוגע לתוכים, אני התעוררתי בבוקר ומצאתי תוכי על מרפסת שירות בבית (קומה 7). אין לי שום מידע על תוכים , מעולם לא טיפלתי באחד ולא אוכל גם לאמצו. השאלה היא מה אני יכולה לעשות על מנת להטיב עמו כל עוד אצלי ומה ניתן לעשות על מנת למצוא לו חיק מתאים אם יש לכם מידע על זה כמובן.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוכי

הוספת תגובה

• תוכי - תגובה

ד''ר סמדר טל
    13/02/2014

שלום סיון,

האם התוכי חברותי? מאפשר לך לגשת אליו? האם הוא פצוע? האם תוכלי להעלות תמונה שלו?

טיפול בציפור פצועה אינו פשוט ודורש ידע ומיומנות, יתכן והוא מיובש וצריך לקבל נוזלים מתחת לעור- פעולה שאמורה להתבצע ע"י וטרינר, לכן המלצתי אלייך היא להעבירו למרפאה וטרינרית הקרובה למקום מגורייך להערכה ראשונית ואולי אפילו לבית החולים לחיות בר שבספארי- שם יתנו לו עזרה ראשונה.

ניתן להגיש לו כלי עמוק עם מים ולחם מורטב ולהניחו בקופסה מאווררת שתגן עליו- עד המעבר לטיפול רפואי.

בברכה ורק בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו