כלבה רגישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבה רגישה
    נעמי
    27/02/2014

שלום יש לי כלבת פודל טוי לבנה בת 13 שבועות. היא שוקלת 1.400 ק"ג. היא מאוד רגישה ודרמטית. כאשר נעשינו לה את חיסון המשושה (הרגיל שניתן ב- 3 מנות) לא יכולנו להרים את הכלבה 3 ימים מאחר וכאב לה מאוד באזור ההזרקה. הוטרינרית אמרה לי שזה לא אמור לכאוב וזה מוזר. אני צריכה לשים לה שבב ואני חוששת מאוד. היא מאוד קטנה ועדינה. מהם הסיכונים בשבב? האם השבב יכול לעשות לנו צרות? חשוב לי לציין כשהכלבה בלחץ היא רועדת מאוד מאוד בכל הגוף. תודה נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבה רגישה

הוספת תגובה

• כלבה רגישה - תגובה

ד''ר נוית גרינברג וידבסקי
    02/03/2014

שלום נעמי,
    החדרת השבב עצמו הינה פעולה מעט לא נעימה עקב גודל המחט ועלולה לעיתים לגרום לדימום מקומי קל מאוד, אך אין עימה סיכון.
    במידה וכלבתך "רגישה" לדקירות ניתן להקטין את הכאב ע"י אלחוש מקומי באמצעות משחות עוריות המכילות חומר מאלחש (כגון משחת אמלה).
    בכל מקרה זיכרי כי מדובר באירוע חד פעמי ומהיר מאוד וכלבתך תשכח ממנו הרבה לפנייך.

שיעבור במהירות ובקלות
    ורק בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו