מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתול מת לפתע מסיבה לא ידועהאורית29/03/2014
היי.. היה לי חתול שניצל מהרחוב ואני משערת שגילו היה כ-7 שנים. מהיום שאימצתי אותו , לא היה בחוץ כלל. הוא חי ברחוב כשנתיים שלוש עד שלקחתי אותו אליי. ביום ראשון האחרון חזרתי אחרי סופ״ש מחוץ לבית, וגיליתי שהוא אינו כעצמו: חלש, בלי מצב רוח, לא קופץ על השולחן, נטול תיאבון או חיות כלשהי - ניגוד מוחלט למצבו הנורמטיבי. הנחתי שהוא לא מרגיש טוב ושזה יעבור תוך יום יומיים. ביום שני שמתי לב שהוא עדיין ככה, אבל הוא היה נייד והגיב לשמו, וגרגר כשליטפתי אותו ועשה תנועות פינוק איתי. ביום שלישי כשחזרתי מהעבודה מצאתי אותו מתחת למיטה בלי רצון לצאת וכשהוא השתין על עצמו. הוא עדיין היה נייד אך זז לאט, בדיכאון והיה ללא תיאבון. נתתי לו קופסת חמאה - כלום, לא נגע בה. שטפתי אותי ולקחתי אותו למיטה איתי ללילה, בה היה נינוח ורגוע ועדיין הגיב לי, אך מאוד סטאטי. ברביעי בבוקר השארתי לו טונה אך כשחזרתי הוא נח על בטנו ולא בא אליי (הוא תמיד היה אליי כשקראתי לו) וכשהרמתי אותו כל הבטן הייתה ספוגה פיפי וניכר היה כי לא יכל להתרומם. הוא לא אכל דבר מהטונה או מהאוכל בצלחת. שטפתי אותי, והוא לא הבעי כל התנגדות - מה שהיה מאוד מוזר. כמו כן, גופו היה רופס לחלוטין. ניסיתי להשקותו ולהאכילו - בלי הצלחה. התקשרתי לאימי אשר הגיעה ואמרה שנראה שהוא גוסס ועדיף לתת לו ללכת בשקט.גופו היה רפוי לחלוטין וניכר כי לא הצליח לעמוד על 4. הכפות שלו היו שלמות ונעו כשהזזתי אותן, אך כשניסיתי לייצבו עליהן הן התעקלו לצדדים והוא קרס. כמו כן, הוא לא יכל לשנות תנוחה מבלי שהזזתי אותו אני. החתול לא עשה רעשי מצוקה ואף נראה מאוד רגוע ונראה שלוי כשהנחתי אותו על שמיכה ליד מים וטונה.החלטתי לקחת אותו לוטרינר למחרת (למרות אזהרות אימי שטענה כי הווטרינר ימליץ על הרדמה).. יצאתי לעבודה בשבע וחצי, וחזרתי ב-3 הביתה. אימי הגיעה לביתי ב-2 וחצי כדי לגלותו מת, כנראה כמה שעות, שכן גופו היה קשה ונותר באותה התנוחה כפי שהיה בבוקר. במהלך הלילה האחרון לחייו כמעט ולא בכה, לא זז ולא נאנח - נראה כאילו הוא רוצה לישון. החתול כבר נקבר, והתאבלתי עליו כבר יומיים.. האם יש למישהו מושג מה הייתה הסיבה למותו? מהיכן הגיע השיתוק הזה לפתע?! האם זו אשמתי בכך שהוא מת, שלא לקחתי אותו לוטרינר ביום א או לפחות שלישי? עזרו לי בבקשה, כי אי הידיעה מייסרת.. הוא היה חתול אהוב ומפונק ונפטר לי כרעם ביום בהיר :( מצורפת תמונתו כ12 שעות לפני פטירתו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי התייעצויות נראה כי מדובר ב-Hcm
אורית30/03/2014ולצערי אחד התסמינים הוא מוות פתאומי מדום לב..:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)