מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנהגות מוזרהענבל אטיאס31/03/2014
הפקינז שלי בן 7 וחצי שנים עבר רבות בחייו לפני כשנתיים עבר שיתוק עם פריצת דיסק עבר ניתוח והחלמה דיי טובה. לפני כשבועיים עבר ניתוח להסרת גידולים שבבדיקה ניצפו שפירים. בד בבד גילינו שיש לן דלקת באשכים וקיבל אנטיביוטיקה ומשחה. בימים האחרונים הוא הולך בקושי ועם זנב שמוט והתנהגותו לא רגילה הייתי אצל הווטרינרית שלא הצליחה לאבחן מה יש לו . מה אתם ממליצים אני בלחץ אטומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות מוזרה - תגובה
ד''ר סמדר טל02/04/2014שלום ענבל,
בשל ההיסטוריה של פריצת הדיסק שהייתה בעבר ובהתחשב בגיל ובגזע של כלבך- ישנו חשד גבוה וסביר כי במהלך חייו יעבור שוב אפיזודות של פריצות דיסק נוספות בין חוליות נוספות בגבו, מה שיכול להוביל לסימנים שתארת. בדיקה ע"י נוירולוג וטרינרי מומחה יכולה לשלול או לאשר מצב שכזה.
האם נעשו אצל הווטרינרית בדיקות דם ושתן? הייתי ממליצה להתחיל עם אלו בכדי לקבל סקירה על מצבו ולנסות לשלול מצבים שונים של דלקת או בעיה במערכות שונות בגוף (כליות, כבד, מלחים).
במידה ואלה יהיו תקינות- ניתן להמשיך לאולטראסאונד הן לבטן והן לאשכים ולנסות לאתר את מקור הבעיה.
בברכה ורק בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)