התנהגות מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות מוזרה
    ענבל אטיאס
    31/03/2014

הפקינז שלי בן 7 וחצי שנים עבר רבות בחייו לפני כשנתיים עבר שיתוק עם פריצת דיסק עבר ניתוח והחלמה דיי טובה. לפני כשבועיים עבר ניתוח להסרת גידולים שבבדיקה ניצפו שפירים. בד בבד גילינו שיש לן דלקת באשכים וקיבל אנטיביוטיקה ומשחה. בימים האחרונים הוא הולך בקושי ועם זנב שמוט והתנהגותו לא רגילה הייתי אצל הווטרינרית שלא הצליחה לאבחן מה יש לו . מה אתם ממליצים אני בלחץ אטומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות מוזרה

הוספת תגובה

• התנהגות מוזרה - תגובה

ד''ר סמדר טל
    02/04/2014

שלום ענבל,

בשל ההיסטוריה של פריצת הדיסק שהייתה בעבר ובהתחשב בגיל ובגזע של כלבך- ישנו חשד גבוה וסביר כי במהלך חייו יעבור שוב אפיזודות של פריצות דיסק נוספות בין חוליות נוספות בגבו, מה שיכול להוביל לסימנים שתארת. בדיקה ע"י נוירולוג וטרינרי מומחה יכולה לשלול או לאשר מצב שכזה.

האם נעשו אצל הווטרינרית בדיקות דם ושתן? הייתי ממליצה להתחיל עם אלו בכדי לקבל סקירה על מצבו ולנסות לשלול מצבים שונים של דלקת או בעיה במערכות שונות בגוף (כליות, כבד, מלחים).

במידה ואלה יהיו תקינות- ניתן להמשיך לאולטראסאונד הן לבטן והן לאשכים ולנסות לאתר את מקור הבעיה.

בברכה ורק בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו