טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי זאבה צכית (הכלאה של זאב בר עם כלב רועים )היא ממש ממש ממש פראית אי אפשר לתפוס לה תפה או את הראש לא יודע מה לעושת ישל ה קרציה שחורה או חרק שחור מוזר שנדבק לה בלשון ולא יורד כמה שעות אין לי מושג איך להוריד לה היא בוכה ומתעצבנת ממש וכואב לה שם
הפחד הגדול שלי זה שזה איזה עכביש שיטיל ביצים בתוך הגוף שלה או משהו בסגנון אין לי מושג באמת אני פוחד ממשהו כמו תולעת הפארק או איזה מחלה סופנית בסגנון
לחכות פשוט שזה ירד אני לא יודע כבר?? היא ממש פראית היא משתגעת שאני מנסה להוציא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רון קרציות וחרקים בכלל אינם נוטים להדבק על הלשון, אך בהחלט יתכן שגוף זר כלשהו אחר נתקע שם, בייחוד אם הדבר מציק לה. אם אינך מצליח לתפוס אותה על מנת להסתכל ואין אך אחד שיכול לעזור לך, ניתן לקחת את הכלבה לבדיקה בטשטוש אצל וטרינר.
רק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד