טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אתמול היינו ביער בן שמן והיו שם שני כלבים מסוג פיקנז ננסי שהתרוצצו בין אנשים וגם הגיעו אלינו, ליטפתי אחד מהם, ליטוף קטן כי הכלב מיהר למקום אחר ולאחר מכן שמתי לב שהיה לי חתך קטן באחת מהאצבעות, עם דם יבש. הכלב נראה מטופח וחיוני, הרבה ילדים ליטפו אותו וגם הבעלים שלו, הוא נתן לכולם לתת לו תשומת לב. לא הרגשתי רטיבות של רוק על הפרווה כשליטפתי אותו, היא היתה יבשה.
מה הסיכוי להדבקה בכלבת מאירוע כזה? אני קצת לחוצה. אני בעיקרון קיבלתי חיסון לפני פחות משנה וחצי ונאמר לי שהוא תקף לשנתיים במאה אחוז.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד