מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות עוראורן10/05/2014
שלום , הכלבה שלי מסוג רועה גרמני מתגרדת כל היום וכבר פוצעת את עצמה ובנוסף התחילו לצאת לה כתמים שחורים על העור טפלתי בה עם חומרים נגד פרעושים וקרציות וזה לא עוזר אני מבקש עזרה בפורום מפני שפעמיים כבר הייתי אצל וטרינר והטיפולים שהוא הציע לא עזרו ובסופו של דבר משלמים הרבה כסף והכלבה עדיין לא מרגישה טוב אז בבקשה אם למישהו יש מושג לגבי הנושא אני אשמח לקבל תשובה תודה רבה.
נ"ב החלפתי לה את האוכל כבר מס' פעמים כדי לשלול אלרגיה לאוכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עור - תגובה
ד''ר סמדר טל16/05/2014שלום אורן,
טיפול בבעיות עור של כלבים וחתולים יכול להיות ארוך, מתיש, דורש לעיתים הוצאות כספיות לא מעטות ודורש בעיקר שיתוף פעולה מאוד הדוק מצד בעלי הכלב.
ישנן סיבות רבות היכולות לגרום לגירוד בכלבים, ולא ניתן לשלול את כולן בו זמנית, בביקור אחד או אפילו שניים במרפאה... בנוסף, ישנם גזעי כלבים (והרועה הגרמני בתוכם) המועדים למחלות עור "אקזוטיות" יותר מכלבים אחרים, ולאבחון מחלות אלה דרושות לעיתים בדיקות מתקדמות כמו ביופסיית עור (תהליך הנעשה בהרדמה מקומית או מלאה).
בנוסף, ישנם כיום רופאים וטרינרים מומחים לבעיות עור שמקבלים לידם מקרים שונים- אם מקרים מסובכים במיוחד ואם מקרים פשוטים שהופנו ישירות ע"י הוטרינר הפרטי. כדי למנוע תסכולים מצידך בעתיד- אני מציעה לך לפנות לד"ר גילה צור- מומחית לבעיות עור היושבת בבית החולים הוטרינרי בבית דגן, שתוכל לבדוק את הכלב ולבנות לו תכנית אבחון וטיפול מסודרת לשביעות רצונך.
בברכה ורק בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)










