מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלבה עיוורת וחירשתגילי03/06/2014
יש לי כלבת סמוייד מבוגרת בת 14,התעוורה בעין אחת בשל גידול ונאלצו להסיר אותה,לאחרונה התעוורה גם בעין השנייה בשל לחץ תוך עיני. הכלבה שלי לא מריחה כל כך טוב,וגם כבר לא שומעת בכלל. אני אוהבת אותה מאוד והוטרינר אמר שאלו תסמיני הזדקנות,היא כבר אינה מתמצאת ונתקלת ברהיטים אני מנסה מאוד לעזור לה אבל מוצאת אותה לפעמים עומדת ובוהה בחלל. אני לא מעוניינת שתסבול אבל גם לא רוצה להמית אותה!!! כיצד ניתן לעזור לה?? בבקשה עזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלבה עיוורת וחירשת - תגובה
ד''ר נוית גרינברג וידבסקי16/06/2014שלום גילי,
צר לי לשמוע כי כלבתך האהובה איבדה את ראייתה בשתי העיניים, אך יחד עם זאת לכלבים חושים מאוד מפותחים (בעיקר השמיעה וההרחה) ולכן מסתדרים מעולה גם כשאינם רואים כלל. יש לקחת בחשבון שלעיתים זה לוקח זמן עד שהם מצליחים להסתדר במרחב גם מבלי לראות. האם את בטוחה כי כלבתך אינה שומעת? האם היא סובלת או סבלה בעבר מדלקות אזניים? במידה וכן יתכן וטיפול מאסיבי ונכון באזניים יעזור להחזיר לה במידה חלקית את השמיעה, ובמקרה שלה (מכיוון שאינה רואה) יש לכך חשיבות עצומה. כדאי לגשת לבדיקת אזניים ובדיקה של השמיעה אצל וטרינר (בדיקה זו כוללת גם בדיקה אוטוסקופית של תעלת האוזן ועור התוף).
קשה לנו לקבל את העובדה שכלבנו מזדקנים, ואף פעם לא קל לשים את הגבול מתי הגענו לרגע בו איכות חייהם נפגעת בצורה שאינה מצדיקה את הארכתם.
בברכה ורק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)