מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחים לסלק את הפרעושיםיאנה11/06/2014
שלום.
יש לי כלב מעורב (לא ידוע איזה סוג) בן שנה וחודשיים. מהיום שהבאנו אותו יש לו פרעושים שלא מצליחים להפתר מהם. ניסינו כמה סוגי אמפולות ולאחרונה התחלנו להשתמש באמפולה ריוולושין שהוטרינרית אמרה שהיא הכי טובה אך לצערי גם היא לא עוזרת. חשוב לציין שהוא נמצא בתוך הבית וכמובן שמתאימים לו אמפולות ע"פ משקל.
הוא מתגרד המון, עד לכדי פצעים בעור. כבר טיפלנו לו בפצעים לפני מס חודשים אך הם חזרו ואני לא מעוניינת להמשיך לתת לו אנטיביוטיקה כי הוא קיבל כבר המון עקב ניתוחים שעבר וכ'ו.
מה עוד ניתן לעשות כי אני ממש מיואשת...?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
יאנה11/06/2014בהמשך לשאלה- הסביבה שלו עוברת ניקיון קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר נוית גרינברג וידבסקי16/06/2014שלום יאנה,
האם ראיתם פרעושים או צואת פרעושים על פרוותו או שמא הסימן היחיד הוא גירודים?
אם לא ראיתם פרעושים (או צואה) על הפרווה והוא מטופל באופן קבוע באמפולה נגד פרעושים (כלומר אחת לשלושה שבועות) יתכן והסיבה לגירודים אינה הפרעושים.
יחד עם זאת חשוב לציין כי כלב הסובל מאלרגיה לפרעושים מספיק שיעקץ פעם אחת מפרעוש בודד על מנת שיסבול מגירודים במשך חודש.
בנושא הפרעושים ישנו היבט חשוב מאוד נוסף והוא הדברה של סביבת הכלב.
חשוב להבין כי כל פרעושה נקבה יכולה להטיל כ-50 ביצים ביום וכ- 1000 ביצים במהלך חייה. ביצים אלה נופלות מהכלב לסביבתו (הבית) ושם בוקעים הזחלים שמתגלמים והופכים לפרעושים בוגרים.
לכן ישנה חשיבות מירבית להדברה של הבית והחצר אם ישנה. שאיבת אבק למשל מסלקת רק 50% מהביצים בסביבה!
בברכה ורק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרעושים
נעמי18/06/2014תנסי אמפולה בשם סולטיף !!! גם לנו יש בעיה וזו האמפולה היחידה שנתנה מענה טוב. תנסי.....אגב גם אני עושה מחקר בנושא ואמרו לי שיש כדורים בשם KAPSTAR ופרוגרם שהם טיפול משלים . אפשר לקנות באייביי ממש לא יקר. אני הולכת לנסות. אעדכן אותך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשיר שעזר לכלב שלי
מורן19/06/2014היי,
הכלב שלי סבל מפרעושים והשתמשתי ב"אלטרא שילד" ריססתי את כולו ואחרי חצי שעה כל הפרעושים נפלו ממנו מתים. לאחר כשלוש שעות קלחתי אותו עם שמפו נגד קרציות והוא היה 90% נקי! אחרי שבוע רססתי מעט מאוד בגב מאחורי הראש ברגליים ובבטן. ואחרי כמה ימים קלחתי אותו שוב שמתי לו קולר נגד פרעושים וקרציות ואמפולות שישמרו עליו נקי.
ממליצה מאוד על התכשיר אולטרא שילד אי איקס.
בהצלחה ובזהירות עם התכשיר... תקראי את ההוראות היטב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)