פרעושים כדור פרוגרם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרעושים כדור פרוגרם
    נעמי
    17/06/2014

שלום, יש לי גור קינג צ'ארלס . הוא נדבק בפרעושים כל הזמן. ניסיתי את כל האמפולות ושום דבר לא מונע הדבקה חוזרת. אני גרה בביניין משותף ולמטה יש מלא חתולים וגם כאשר אני מטיילת איתו בפארקים הוא נדבק. לאחרונה השתמשתי בסולטיף ויש שיפור אך עדיין יש פרעושים. מה דעתכם על כדורי פרוגרם? אני יכולה להשיג מארה"ב. האם זה מועיל? האם לתת בנוסף לאמפולה? תודה נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרעושים כדור פרוגרם

הוספת תגובה

• פרעושים כדור פרוגרם - תגובה

ד''ר סמדר טל
    24/06/2014

שלום נעמי,

אנחנו לא משתמשים בפרוגרם (החומר הפעיל בו הורג ביצים ולרוות של פרעושים) אלא בטבליה דומה הנקראת קאפסטאר (החומר הפעיל הורג פרעושים בוגרים), ולכן אין לי ניסיון או דעה לגבי כדור זה.

המלצתי אלייך היא להשתמש בקולר איכותי נגד פרעושים (כמו סרסטו), ולפעול לביצוע הדברה נגד פרעושים בבניין המשותף. קולר הסרסטו יעיל למשך מספר חודשים, גם נגד פרעושים וגם נגד קרציות, וההדברה הסביבתית תפחית את כמות הפרעושים שיכולים להגיע אליו מסביבתו הקרובה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו