טיפול בתוקפנות של כלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בתוקפנות של כלב
    GULIGUL
    21/07/2014

יש לי ילד בן 3 וקצת, ו2 כלבים בני 9.זכרים לא מסורסים, אחד כלב ציד בינוני והשני קטן. הגדול נשך את הבן שלי , נשיכה שהצריכה טיפול רפואי ותפר. הילד לא מתגרה ומציק להם. הכלב שתקף לא מסתדר עם כלבים אחרים, ולמען האמת גם אותי ואת בעלי תקף באזור הפנים בעבר. לא נשלט אצלו או צפוי.
    אנחנו שבורים, פגועים והמומים. הוא פגע ופצע את הילד- ודווקא הוא , שהילד מגיל אפס אתו, מטייל איתו ומאכיל אותו צ׳ופרים מהיד. אנחנו חסרי אונים בנוגע למצב, פוחדים מ״ האין ברירה״ של למסור אותו, בינתיים קבענו תור לסירוס..למרות הסיכוי הקלוש שישנה משהו.
    אשמח על המלצה על טיפול תרופתי ( מינון נמוך ) , אפילו טבעי ע"מ לדכא את יתר התוקפנות שבו.
    הכלב מבין , חכם ולא תוקף כל יום - כל היום, לא ניתן ל"הצביע" על סיטואציה , מגמה או סיבה מסוימת.
    גם אם מכניסים את הידיים לתוך האוכל , בזמן שאוכל, לא מגיב לכך בכלל, ממשיך לאכול רגיל.
    אודה על המלצות לשילוב של אמצעי נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בתוקפנות של כלב

הוספת תגובה

• טיפול בתוקפנות של כלב - תגובה

ד''ר סמדר טל
    01/08/2014

שלום גוליגול,

בשל מורכבות הנושא והעובדה כי מדובר פה בתוקפנות כלפי ילד, אני ממליצה לך לפנות לוטרינר מומחה בהתנהגות כלבים בכדי שיוכל לאבחן את בעיית התוקפנות של הכלב ולהתאים לה טיפול התנהגותי ו/או תרופתי, אם יחשוב שיוכלו לעזור.

וטרינרית מומחית שכזו היא דר' נועה הראל- ניתן למצוא את הפרטים שלה ברחבי הרשת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו