האכלת חתולי רחוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האכלת חתולי רחוב
    אמיר כהן
    29/07/2014

שלום רב

אני גר בפ"ת ויש לנו שכנה שהיא ראש הוועד. ישנם 6 דירות בבניין מתוכם 4 מושכרות.

הרבה פעמים אני רואה חתולי רחוב עזובים ומן הסתם גם רעבים. מתחממים מדי פעם על מכסה המנוע של הרכב שלי (:
    קניתי אוכל לחתולים אני ועוד שכן כי ממש כאב לנו עליהם.

לצערנו הרב השכנה, שלצערנו היא גם ראש הוועד, אמרה שהיא לא מוכנה לזה שיאכילו חתולים עזובים כי לטענתה יש להם מחלות והיא מפחדת על הכלב שלה. שחס וחלילה לא יידבק במחלות מהחתולים.

רציתי לדעת האם היא יכולה לאסור על האכלת החתולים (אנחנו משאירים קצת אוכל ומים בקערה בשטח הגינה של הבניין)?
    במידה ונחליט להוציא את האוכל של החתולים לרחוב (על המדרכה בפינה), האם יש פה פגיעה תברואתית מבחינת העירייה?

נ.ב אני שואל את השאלה האחרונה במיוחד כי אני יודע שהיא מיד תתקשר לעירייה.

אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לנו כיצד לנהוג או למי ניתן לפנות על מנת לברר זאת לעומק.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האכלת חתולי רחוב

הוספת תגובה

• האכלת חתולי רחוב - תגובה

ד''ר סמדר טל
    04/08/2014

שלום אמיר,

לכל עירייה יש את התקנות העירוניות שלה בנושא, לכן המלצתי אלייך היא להתקשר לעיריית פתח תקווה ולשאול מהן התקנות בנושא. כך תוכל לעמוד מול השכנה בעת הצורך ולציין בפניה את החוק הערוני הנכון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו