עזרה למי שמבין- גורי בולדוג צרפתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה למי שמבין- גורי בולדוג צרפתי
    רינת
    30/07/2014

בלילה שבין שבת לראשון המליטה הכלבה 9 גורים.. הוטרניר המליץ לי על תחליף חלב בשביל לעזור להם. אחרי יומים הבחנתי שיש גור אחד שלא ממש אוכל.. שקלתי את כולם והוא במשקל נמוך מהאחרים. האכלתי אותו באתמול בלילה פעמיים בתחליף חלב ואני עוזרת לו להתקרב לאכול מהאמא. אני מרגישה שהאמא לא כל כך רוצה להאכיל אותו ואפילו היום שחזרתי בערב מהעבודה הוא ירד במשקל

מבקשת בבקשה עצה\עזרה איך אפשר לעזור לגור הקטן הזה...

תודה לכולם מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה למי שמבין- גורי בולדוג צרפתי - תגובה

ד''ר סמדר טל
    07/08/2014

בכדי שגור שנחלש ישרוד- יש לבדוק שאין לו בעיה רפואית אצל הוטרינר שלך - ולאר מכן להתחיל לעזור לו על ידי מתן תכוף של חלבית טובה ולעקוב אחרי העליה במשקל. ללא עזרה אינטנסיבית גור צעיר שהולך ודועך - יעשה זאת מהר מאוד. אפשר לנסות לתת לו גם לינוק מן האם אך לשקול אותו לפני ואחרי היניקה בכדי לראות שאכן ספג משהו. ככלל חשוב לשקול גורים צעירים פעם ביום באותה שעה בכדי לעקוב אחרי העליה שלהם במשקל. לעיתים לא שמים לב ויש אחד או שנים שלא מצליחים לינוק כראוי ומאבדים משקל ואם לא שמים לב מקרוב לעיתים מתגלה הבעיה כאשר הגור כבר במצוקה.
    אז- בדיקה וטרינרית, שקילה (משקל מטבח מצויין למטרה זו), ועזרה לחלשים באופן אינטנסיבי עד שהם מתחזקים.
    רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו