מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תמליצו על המשך הבדיקה לחתולה.לודמילה15/04/2008
פעם ראשונה אני פונה לפורום מסוג זה בתקווה שיש כאן מאגר ידע גדול גםמתוקף הידע וגם מתוקף הניסיון שלכם. הסיפור הוא כזה: חתולה, בת כשנה, מאומצת מהרחוב לפני חודשיים. עברה את כל הבדיקות, חיסונים נדרשים וגם עיקור (את החיסונים סיימנו לפני כחודש וחצי, את העיקור עברנו לפני חודש). לא מזמן החתולה התחילה לאבד שיווי משקל. זה התבטא קודם כל בקפיצות שלה (היא נפלה, לא חישבה את המרחק נכון), והיום היא אפילו לא הולכת יציב מידי... :)
הוטרינר שלנו עשה לה צילום רנטגן שלא הראה שום בעיה. עשינו בדיקות דם ושוב לא נמצאה הבעיה. עכשיו ממליצים לנו לעשות סיטי בבית דגן.
אנו חיים בירושלים, הנסיעה לבית דגן לא שימחה גדולה לחתולה שגרה בבית, בנוסף לכך היא (החתולה) עוברת הרדמה מאוד קשה (בדיקת סיטי גם דורשת הרדמה). בקיצור רב, לא היינו רוצים לגרום לה סבל מיותר אבל חייבים למצוא את מקור הבעיה כיוון שהיא גם סובלת מזה (מפחדת לקפוץ היום אפילו לשולחן).
השאלה שלי כזאת: האם יש בירושלים וטרינר שמומחה למחלות (פתלוגיות) עצביות של החיות (חתולים). האם ניתן לעשות בדיקה נירולוגית בירושלים?
מודה לכם מראש על כל מידע או עצה.
תהיו בריאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה נוירולוגית
ד''ר נורית פרנקל19/04/2008לצערי מומחים נוירולוגים קיימים רק בבית החולים בבית דגן. יש לתאם תור מראש במחלקה. אני בטוחה שהחתולה לא מרוצה מנסיעה במכונית אבל לפי התאור שלך נשמע כי הצעד הבא הוא איבחון על ידי רופא נוירולוג מומחה. ניתן לבצע בדיקה נוירולוגית אצת כל רופא אך הרבה פעמים יש צורך באמצעי איבחון נוספים אשר קיימים רק בבית החולים. בנוסף אם מדובר על בעיה עצבית אני חושבת שכדאי ללכת לרופא מומחה שעיקר עיסוקו הוא איבחון וטיפול בבעיות מסוג זה.
לגבי ההרדמה והסיטי, כדאי קודם כל ללכת למומחה שתבדוק את החתולה ותמליץ על המשך איבחון וטיפול. במידה וההמלצה היא לעשות סיטי או כל פרוצדורה אחרת הכרוכה בהרדמה תספרי להם על הרדמותיה בעבר. במידה ויצטרכו להרדים אותה, היתרון בבית החולים הוא שישנו רופא מרדים האחראי על התהליך. בנוסף, אני בטוחה שינקטו בכל אמצעי הזהירות הדרושים.
אני ממליצה שתקחי איתך לבית החולים עותק של הבדיקות והצילומים שהחתולה עברה על מנת להראות להם מה כבר בוצע בעבר.
בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לודמילה21/04/2008תודה, נורית. קבענו תור לאחר פסח. רק בריאות לכולם :) וחג זמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)