טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בכלבים אשר רגישים לזריקה המטפלת בתולעת הפארק ישנן מספר אלטרנטיבות. האחת הוא טיפול בעזרת חומר מונע פרעושים הנקרא revolution אשר מכיל חומר פעיל אשר טוב גם כנגד תולעים עגולות. נראה שכלבים הרגישים לזריקה המטפלת בתולעת הפארק אינם רגישים לחומר זה. הפתרון השני הוא טיפול מונע בעזרת חומר הנקרא milbamycin . לצערי, חומר זה פחות נגיש בארץ ואין אותו לכל הוטרינרים, תנסי לברר אצל הוטרינר שלך אם יש לו את חומר זה. רק בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד