דחוף - יבלת מוגלתית לכלבה מגרדת לה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף - יבלת מוגלתית לכלבה מגרדת לה
    ליז
    29/09/2014

שלום
    מזה כמה ימים הכלבה מגרדת באובססיה את הפצע
    כבר ממש קשה לי לראות אותה סובלת...
    אפילו בלילה היא לא מפסיקה להתגרד...
    אני גרה בישוב בעוטף עזה ובלי רכב... ומקווה שיצא לי לקחת אותה בימים הקרובים
    השאלה אם יש משהו שיכול בנתיים להרגיע לה את הגירוי...מרחתי לה אלוורה . זה לא עוזר..
    והאם זה נראה דחוף ? אני ממש מפחדת שזו יבלת בעייתית.. הכלבה (גולדנית גזעית ) בת 12
    אשמח לתשובה מהירה...אולי אפילו עוד הערב על מנת שאוכל למרוח לה משהו שקצת ירגיע
    תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוף - יבלת מוגלתית לכלבה מגרדת לה - תגובה

ד''ר סמדר טל
    18/10/2014

שלום ליז,

לצערי לא ניתן להבין מהתמונה היכן בדיוק נמצא הפצע, מה גודלו ומה תכולתו. אני שמחה לקרוא שהתכוונת לקחת אותה לבדיקה רפואית ומניחה שכבר עשית זאת עד כה, להבא ניתן לשים על רגליה גרביים עבות בכדי למנוע גרוד עם הציפורניים או חולצה ככיסוי גוף- במידה והפצע על מרכז הגוף.

ישנם חומרים ומשחות המקלים על גרוד- חלקם מכילים סטרואידים וחלקם מכילים חומרים אחרים- מומלץ להתייעץ עם הוטרינר שלך ואולי אף להחזיק חומר שכזה בבית.

לגבי הפצע- הוא נראה כמו גידול עורי שהתכייב, יתכן ובהמשך יהיה אף צורך להסירו בכדי למנוע חזרתיות של הפציעה- אך זאת, כאמור, רק לאחר בדיקה וטרינרית.

בברכה ורק בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו