רעל נגד מכרסמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעל נגד מכרסמים
    חני גייסט
    01/10/2014

שלום,

אני גרה ברחובות, ויש לי חתולה שמרבה להסתובב בחוץ (תמיד חוזרת לישון איתנו בלילה).
    העירייה פיזרה לאחרונה רעל נגד מכרסמים באזור הבניין ובעוד מקומות בשכונה. לאחר ברור די מתסכל עם מחלקת ההדברה, עושה רושם שהם פיזרו את הרעל במקומות נגישים לחיות מחמד (מאחורי השיחים), והם לא הולכים לאסוף אותו.
    לטענת המדביר הראשי של העירייה מדובר ברעל העומד בתו תקן, שאינו הורג חתולים אלא גורם להם להקיא. כאשר טענתי באוזניו שלפני שבועיים חתולת בית מתה מהרעלה הוא אמר שזה לא יכול להיות קשור להדברה של העירייה.

האם זה הגיוני שחומר שפוגע במכרסמים אינו מסוכן לחתולים? האם אני יכולה לשחרר את החתולה המסכנה והמתוסכלת שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעל נגד מכרסמים

הוספת תגובה

• רעל נגד מכרסמים - תגובה

ד''ר סמדר טל
    18/10/2014

שלום חני,

לא מוכר לי רעל למכרסמים שאינו פוגע בחתולים, לכן המלצתי אלייך היא לשמור את חתולתך בתוך הבית לתקופה הקרובה ולדבר עם נציגי העירייה לגבי מועד פינוי הרעל.

רעלים שכאלה מכילים בד"כ חומרים מונעי קרישת דם הגורמים לדימום יתר ואף למוות. בד"כ ישנו פרסום בשלטים רבים לגבי מועד פיזור הרעל ומסוכנותו.

במידה וחתולתך מראה סימני מחלה כלשהם, לרבות דימום (מהאף, מפתחי גוף אחרים)- יש להביאה במהרה לטיפול וטרינרי!

בברכה ורק בריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו