מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעל נגד מכרסמיםחני גייסט01/10/2014
שלום,
אני גרה ברחובות, ויש לי חתולה שמרבה להסתובב בחוץ (תמיד חוזרת לישון איתנו בלילה).
העירייה פיזרה לאחרונה רעל נגד מכרסמים באזור הבניין ובעוד מקומות בשכונה. לאחר ברור די מתסכל עם מחלקת ההדברה, עושה רושם שהם פיזרו את הרעל במקומות נגישים לחיות מחמד (מאחורי השיחים), והם לא הולכים לאסוף אותו.
לטענת המדביר הראשי של העירייה מדובר ברעל העומד בתו תקן, שאינו הורג חתולים אלא גורם להם להקיא. כאשר טענתי באוזניו שלפני שבועיים חתולת בית מתה מהרעלה הוא אמר שזה לא יכול להיות קשור להדברה של העירייה.
האם זה הגיוני שחומר שפוגע במכרסמים אינו מסוכן לחתולים? האם אני יכולה לשחרר את החתולה המסכנה והמתוסכלת שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעל נגד מכרסמים - תגובה
ד''ר סמדר טל18/10/2014שלום חני,
לא מוכר לי רעל למכרסמים שאינו פוגע בחתולים, לכן המלצתי אלייך היא לשמור את חתולתך בתוך הבית לתקופה הקרובה ולדבר עם נציגי העירייה לגבי מועד פינוי הרעל.
רעלים שכאלה מכילים בד"כ חומרים מונעי קרישת דם הגורמים לדימום יתר ואף למוות. בד"כ ישנו פרסום בשלטים רבים לגבי מועד פיזור הרעל ומסוכנותו.
במידה וחתולתך מראה סימני מחלה כלשהם, לרבות דימום (מהאף, מפתחי גוף אחרים)- יש להביאה במהרה לטיפול וטרינרי!
בברכה ורק בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)