שאלה לגבי פרעושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי פרעושים
    עידו
    13/10/2014

שלום רב

יש לי כלבת בוקסר אותה אני מגדל בדירה
    לפני מספר ימים שמתי לב שהיא מתגרדת ואף ראיתי פרעודים עליה ואף עלי
    מיד שמתי לה אמפולה, שאבתי את האיזור בו היא יושבת וריסתי אותה בתרסיס פרונטליין

היום מצאתי שהיא מתגרדת הרבה פחות, ואף זיהיתי עליה פרעושים מתים
    אך עם זאת , ראיתי בחדר אחר פרעוש (הילך לו על הרגל שלי)

אני עומד לעזוב את הדירה לשבועיים לרגל חופשה שנתית, בהנחה שהפרעושים קיימים בבית - ולא יהיה להם מקור מזון - האם הם פשוט ימותו?

יש סכנה רצינית בכך שאני רואה פרעושים (ואף זיהיתי באיזור הקרסול עקיצה או שתיים..)
    האם אני בדרך להשתלטות שלהם על הדירה שלי או שמא המצב סביר?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי פרעושים

הוספת תגובה

• שאלה לגבי פרעושים - תגובה

ד''ר נוית גרינברג וידבסקי
    17/10/2014

שלום עידו
    עזיבת הדירה לשבועיים לא תפתור את בעיית הפרעושים. הסיבה היא שאתה רואה רק את הבוגרים, אינך רואה את הזחלים והביצים הרבות המפוזזרים בדירתך. כל נקבה יכולה להטיל עד 1000 ביצים, ביצים אלה בוקעים זחלים שמתגלמים ויכולים להשאר בתרדמת גם חודשים רבים עד שמגיע פונדקאי לסביבתם (אדם/כלב/חתול וכד') ואז פורצים הפרעושים וחוזר חלילה....
    לכן הדרך הטובה ביותר להפטר מנגיעות בפרעושים היא טיפול מונע קבוע על גבי הכלב, שאיבה טובה של כל הריהוט והריהוט, השטיחים והמצעים בבית והדברה!! ללא ריסוס בבית לא תוכל להפטר מהביצים והגלמים.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו