מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי פרעושיםעידו13/10/2014
שלום רב
יש לי כלבת בוקסר אותה אני מגדל בדירה
לפני מספר ימים שמתי לב שהיא מתגרדת ואף ראיתי פרעודים עליה ואף עלי
מיד שמתי לה אמפולה, שאבתי את האיזור בו היא יושבת וריסתי אותה בתרסיס פרונטליין
היום מצאתי שהיא מתגרדת הרבה פחות, ואף זיהיתי עליה פרעושים מתים
אך עם זאת , ראיתי בחדר אחר פרעוש (הילך לו על הרגל שלי)
אני עומד לעזוב את הדירה לשבועיים לרגל חופשה שנתית, בהנחה שהפרעושים קיימים בבית - ולא יהיה להם מקור מזון - האם הם פשוט ימותו?
יש סכנה רצינית בכך שאני רואה פרעושים (ואף זיהיתי באיזור הקרסול עקיצה או שתיים..)
האם אני בדרך להשתלטות שלהם על הדירה שלי או שמא המצב סביר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי פרעושים - תגובה
ד''ר נוית גרינברג וידבסקי17/10/2014שלום עידו
עזיבת הדירה לשבועיים לא תפתור את בעיית הפרעושים. הסיבה היא שאתה רואה רק את הבוגרים, אינך רואה את הזחלים והביצים הרבות המפוזזרים בדירתך. כל נקבה יכולה להטיל עד 1000 ביצים, ביצים אלה בוקעים זחלים שמתגלמים ויכולים להשאר בתרדמת גם חודשים רבים עד שמגיע פונדקאי לסביבתם (אדם/כלב/חתול וכד') ואז פורצים הפרעושים וחוזר חלילה....
לכן הדרך הטובה ביותר להפטר מנגיעות בפרעושים היא טיפול מונע קבוע על גבי הכלב, שאיבה טובה של כל הריהוט והריהוט, השטיחים והמצעים בבית והדברה!! ללא ריסוס בבית לא תוכל להפטר מהביצים והגלמים.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)