מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יוניםרותי01/12/2014
ידוע לי שכשיש קן יונים זה יכול להעביר מחלות יש לנו כן לא רחוק מהתריסים בחדר האם לחכות שהגוזלים יעופו או יש משהוא אחר לעשות והאם זה חייב להעביר מחלות ונניח שכן איזה סוג מחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונים - תגובה
ד''ר נוית גרינברג וידבסקי01/12/2014שלום אורה,
יונים יכולות להעביר מספר מחלות חיידקיות (כגון סלמונלה), ויראליות (כגון קדחת הנילוס המערבי העוברת על ידי עקיצת יתוש) ואף פטרייתיות (האחרונות נדירות יחסית, ובד"כ סכנה רק לאנשים בעלי כשל חיסוני, תינוקקות וזקנים).
רב המחלות מועברות דרך הלשלשת (הפרשות היונים), אך לרב יש צורך בכמות גדולה יחסית ובמגע ישיר או שאיפה של הפרשות יבשות.
לכן במידה וכבר יש ביצים או גוזלים בקן ואינך רוצה לקחת סיכון המתיני עד שהגוזלים יעזבו ונקי היטב את האזור והקפידי לשטוף ידיים.היטב לאחר מגע עם ההפרשות. עד אז הקפידי לא להתקרב יותר מדי אל הקן.
בברכה ורק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקן יונים
רותי01/12/2014כיצד אני אדע שהגוזלים עפו לפי איזה סחמן אני פוחדת ליפתוח ולהסתכל כי ברגע שאני מיתכופפת מהחדר לראות אני ממש קרובה לצואה ועוד שאלה במידה וירד גשם חזק האם זה יכול לנקות את המחלות שהן מעבירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)