יונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יונים
    רותי
    01/12/2014

ידוע לי שכשיש קן יונים זה יכול להעביר מחלות יש לנו כן לא רחוק מהתריסים בחדר האם לחכות שהגוזלים יעופו או יש משהוא אחר לעשות והאם זה חייב להעביר מחלות ונניח שכן איזה סוג מחלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יונים

הוספת תגובה

• יונים - תגובה

ד''ר נוית גרינברג וידבסקי
    01/12/2014

שלום אורה,

יונים יכולות להעביר מספר מחלות חיידקיות (כגון סלמונלה), ויראליות (כגון קדחת הנילוס המערבי העוברת על ידי עקיצת יתוש) ואף פטרייתיות (האחרונות נדירות יחסית, ובד"כ סכנה רק לאנשים בעלי כשל חיסוני, תינוקקות וזקנים).
    רב המחלות מועברות דרך הלשלשת (הפרשות היונים), אך לרב יש צורך בכמות גדולה יחסית ובמגע ישיר או שאיפה של הפרשות יבשות.
    לכן במידה וכבר יש ביצים או גוזלים בקן ואינך רוצה לקחת סיכון המתיני עד שהגוזלים יעזבו ונקי היטב את האזור והקפידי לשטוף ידיים.היטב לאחר מגע עם ההפרשות. עד אז הקפידי לא להתקרב יותר מדי אל הקן.

בברכה ורק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קן יונים

רותי
    01/12/2014

כיצד אני אדע שהגוזלים עפו לפי איזה סחמן אני פוחדת ליפתוח ולהסתכל כי ברגע שאני מיתכופפת מהחדר לראות אני ממש קרובה לצואה ועוד שאלה במידה וירד גשם חזק האם זה יכול לנקות את המחלות שהן מעבירות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו