מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתול בית נפרד מהחתולה איתו ובדיכאוןליאה15/04/2015
ממש נואשת לעזרה!
היו לי עד לפני שבועיים שני חתולים (זכר ונקבה) כ 5 שנים מהילדות שלהם. אני גרה בקומת קרקע והם היו רגילים להיות בחוץ ובבית יש להם אוכל ושתיה. בשל מעבר דירה החלטתי בצער רב להעביר את החתולה להורי ועדין לא ידעתי מה לעשות עם החתול. כיוון שהוא היה יותר בחוץ, וחזק חשבתי שאראה איך יהיה המעבר בשבילה ואז אחליט עבורו. העברתי אותה ומאז החתול "נכנס לדיכאון".
אני גרה במרכז תל אביב, אזור שיש בו חתולים ברחוב, והוא תמיד היה מבריח אותם.
הוא לא אוכל ולא שותה. הוא לא זז מהבית וכשאני מנסה להוציא אותו החוצה הוא חושף שיניים. אני מכריחה אותו לצאת (מחזיקה אותו על הידים החוצה) וכאילו מישהו הפחיד אותו והוא מת מפחד. ביציאה מהמרפסת יש מזגן ושמתי בד שהוא ישב עליו שיזהה את הריח שלו- זה לא עוזר.
אני מזריקה לו מים (בפה) והוא אוכל רק אוכל רטוב שאני מביאה עד אליו..
אני אובדת עצות מה לעשות איתו כרגע ואיך להחזיר אותו לחיים. אשמח לעצה לגבי זה, במיוחד אם מישהו גם עבר משהו כזה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתול בדיכאון מחתולה שעזבה
ליאה16/04/2015אני עומדת לעבור דירה, עדין לא עברתי ואני מתכננת להשאיר אותו בסביבה המוכרת לו הישנה ולכן קודם העברתי את החתולה. זו הבעיה, שהוא מפחד להיות בחוץ בסביבה המוכרת לו.
הוא גם עבר חיסון משולש לפני שבועיים.
לעיתים כשהוא לידי מגרגר יש לו רעידות
האם צריך לקחת אותו לוטרינר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)