חתול בית נפרד מהחתולה איתו ובדיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתול בית נפרד מהחתולה איתו ובדיכאון
    ליאה
    15/04/2015

ממש נואשת לעזרה!

היו לי עד לפני שבועיים שני חתולים (זכר ונקבה) כ 5 שנים מהילדות שלהם. אני גרה בקומת קרקע והם היו רגילים להיות בחוץ ובבית יש להם אוכל ושתיה. בשל מעבר דירה החלטתי בצער רב להעביר את החתולה להורי ועדין לא ידעתי מה לעשות עם החתול. כיוון שהוא היה יותר בחוץ, וחזק חשבתי שאראה איך יהיה המעבר בשבילה ואז אחליט עבורו. העברתי אותה ומאז החתול "נכנס לדיכאון".

אני גרה במרכז תל אביב, אזור שיש בו חתולים ברחוב, והוא תמיד היה מבריח אותם.

הוא לא אוכל ולא שותה. הוא לא זז מהבית וכשאני מנסה להוציא אותו החוצה הוא חושף שיניים. אני מכריחה אותו לצאת (מחזיקה אותו על הידים החוצה) וכאילו מישהו הפחיד אותו והוא מת מפחד. ביציאה מהמרפסת יש מזגן ושמתי בד שהוא ישב עליו שיזהה את הריח שלו- זה לא עוזר.

אני מזריקה לו מים (בפה) והוא אוכל רק אוכל רטוב שאני מביאה עד אליו..
    אני אובדת עצות מה לעשות איתו כרגע ואיך להחזיר אותו לחיים. אשמח לעצה לגבי זה, במיוחד אם מישהו גם עבר משהו כזה

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חתול בדיכאון מחתולה שעזבה

ליאה
    16/04/2015

אני עומדת לעבור דירה, עדין לא עברתי ואני מתכננת להשאיר אותו בסביבה המוכרת לו הישנה ולכן קודם העברתי את החתולה. זו הבעיה, שהוא מפחד להיות בחוץ בסביבה המוכרת לו.

הוא גם עבר חיסון משולש לפני שבועיים.

לעיתים כשהוא לידי מגרגר יש לו רעידות

האם צריך לקחת אותו לוטרינר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו