טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אורון, בן כמה כלבך? האם תמיד אישוניו היו מורחבים או שזוהי תופעה חדשה? האם למעט האישונים המורחבים ישנם סימנים נוספים? (הפרשות, מצמוץ, עכירות של העין, סימני כאב או עיוורון) האם כלבך מרגיש טוב מלבד זאת? ישנן מספר סיבות להרחבת האישונים, חלקן בעין עצמה (כגון קטרקט, הזדקנות העדשה, עיוורון, הזקנות והחלשות של הקשתית ועוד) וחלקן במערכות אחרות המשפיעות על העין (כגון הרעלות שונות, כאב, מחלות מטבלויות ועוד) במידה והמצב סטטי מזה זמן מה, כלבך מרגיש טוב, התאבון והצרכים תקינים ואין חשד להרעלה מכל סוג, בקש מהוטרינר שלו שיבדוק את העיניים בפעם הבאה שאתם מגיעים למרפאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד