מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכלב מתנהג מוזרחיים26/06/2015
שלום יש לי שני גורים מעורבים שנאוצר ופקינז , גזעים קטנים , אחד מן הגורים סבל מחיידק חריף בבטן שהביא למותו . הגור השני שיחק איתו הרבה ובתקופה שהוא חש לא טוב הוא התקרב למיטה שלו וליקק אותו מספר פעמים לפעמים הוא גם שתה מקערת המים שלו .
הבעיה שעכשיו שהגור נפטר הכלב השני, אחיו , מראה סימנים מוזרים הוא מתנהג מוזר .
הוא ישן מהבוקר ושאני לוקח אותו להליכה קצרה הוא הולך איתי ואז עוצר בנקודה מסויימת וחוזר חזרה הביתה , ישן ליד הדלת מחכה שאפתח אותה ושוב חוזר לישון במיטה שלו הוא לא מלקק אותי כמו שהוא רגיל והוא לא רוצה לטייל , בבוקר הוא הגיע למיטה של אחיו עלה עליה וחיפש את אח שלו הוא הסתובב במקום שאחיו ישן בו ונראה כאילו הוא מחפש אותו שאמרתי לו את השם של האח שלו הוא הסתובב ורץ לחפש אותו וכשהוא לא מצא הוא חזר למיטה ושכב , הוא שוכב כל היום , הוא אכל בבוקר ובדרך כלל שאני אוכל הוא בא אליי וממתין שאתן לו אוכל היום הוא לא עשה את זה הוא רק שכב כל היום , אני לא יודע אם אלו סימני דיכאון או סימנים שמצריכים ביקור אצל הוטרינר מה עליי לעשות כעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכלב מתנהג מוזר - תגובה
ד''ר נוית גרינברג וידבסקי29/06/2015שלום חיים,
בן כמה הגור? האם הוא עבר כבר את על חיסוני הגורים (4 חיסוני משושה וכלבת)? האם קיבל תילוע?
האם שני הגורים היו אחים? ממה בדיוק נפטר הגור הראשון?
אף על פי שיתכן שהגור מביע סימני דכאון, ישנן מחלות גורים מדבקות (כגון מחלת הפרוו והכלבלבת) ולכן חשוב מאוד לדעת ממה נפטר הגור הראשון ולקחת את אחיו לבדיקה רפואית על מנת לשלול אפשרות של מחלה
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)