החתולים שלי מקיאים מן קצף לבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החתולים שלי מקיאים מן קצף לבן
    יגאל
    03/05/2008

החתולים שלי בני חודשיים הם מקיעים מן קצף בצבע לבן לא פעילים וזה קרה פעם ראשונה והם מקיעים כאילו זה כדורי שער אך אין בזה שיער בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חתלתולים

ד''ר סמדר טל
    05/05/2008

לא כל כך הצלחתי להבין מהשאלה כמה פעמים החתולים שלך הקיאו וחסר לי קצת מידע על מנת להבין מה מצבם. איך הם מרגישים פרט להקאות? האם הם אוכלים, בעלי מצב רוח טוב, עושים צרכים? האם יש להם גם שילשול? חשוב לראות אם מדובר בהקאה אחת חד פעמית, או משהו שחוזר על עצמו. בנוסף חשוב לראות איך הם מרגישים פרט להקאות. הקאות יכולות לנבוע ממגוון מאוד גדול של סיבות מכדורי פרווה, אכילת גופים זרים ועד מחלות גורים למיניהם. במידה וההקאות חוזרות על עצמן ו/או החתולים נראים ללא תאבון, חלשים או עייפים כדאי לקחת אותם לבדיקה אצת וטרינר. האם הם קיבלו חיסון ראשון או טיפול נגד תולעים? אם לא, כדאי בכל מקרה לקחת אותם לוטרינר לצורך טיפול ראשוני ובדיקה כללית של מצבם.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו